Search

Τα δεδομένα για την περίπτωση Κασάδο και τα μεταγραφικά σενάρια για την Ξάνθη!

Στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας της Ξάνθης έχουμε μπει, και όπως είναι λογικό με σχεδόν δύο εβδομάδες να απομένουν η ομάδα της Θράκης τρέχει με γοργούς σχεδιασμούς της νέας χρονιάς.

Άλλωστε όπως σας έχει προαναγγείλει το Sportsaddict έχουμε μπει σε εβδομάδα ανακοινώσεων, και μετά την γνωστοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας με την Joma θα ακολουθήσουν μεταγραφές αλλά και τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς.

Στα των μεταγραφών πολλά γράφονται λίγα όμως ισχύουν, τουλάχιστον ως προς την Ελληνική αγορά με πληθώρα δημοσιευμάτων να συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την παραφιλολογία της “φερόμενης” συνεργασίας Ξάνθης-ΠΑΟΚ με όποιον παίκτη της ομάδας της Θεσσαλονίκης να είναι προς αποχώρηση να γράφεται για την Ξάνθης, χωρίς φυσικά να έχει επιβεβαιωθεί απολύτως τίποτα. Απο τον Γλύκο και τον Μαλεζά έως τους Λύρατζη, Γκαργκαλατζίδη και Μυστακίδη και όχι μόνο έχουν γραφτεί απο μέσα της Αθήνας και προσφάτως και της Θεσσαλονίκης για τον ΑΟΞ, με τους ιθύνοντες της ξανθιώτικης ομάδας πάντως να διαψεύδουν σε κάθε τόνο τα σενάρια. Αν και δεν αποκλείεται σε περίπτωση που βρεθεί η χρυσή τομή να αποκτηθούν ως ελεύθεροι και όχι δανεικοί η ξανθιώτικη ομάδα να κινηθεί για τις περιπτώσεις των Γκαργκαλατζίδη και Μυστακίδη που είναι άκρως ενδιαφέρουσες.

Πάντως η Ξάνθη κινείται και στην Ελληνική αγορά και ήδη βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένες επαφές με δύο ποδοσφαιριστές που είναι πιθανό μέχρι την Παρασκευή να αποκτηθούν, με τους ξανθιώτες να ψάχνουν και την μεταγραφική έκπληξη με 1-2 κινήσεις που αν μη τι άλλο έχουν διπλό σκοπό, τόσο την ενίσχυση της ομάδας με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές όσο και για να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κόσμου της ομάδας ενόψει της κυκλοφορίας και των διαρκείας της ομάδας.

Πέρα όμως απο τις μεταγραφές η ξανθιώτικη ομάδα έκανε την προσπάθεια της να κρατήσει έναν εκ των κορυφαίων παικτών της την περσινή σαιζόν, με τους Ξανθιώτες να καταθέτουν βελτιωμένη πρόταση ανανέωσης στον Χόρχε Κασάδο. Πάντως τα δεδομένα τούτη την στιγμή δεν είναι με το μέρος της ξανθιώτικης ομάδας καθώς υπάρχει σημαντική οικονομική διαφορά, που για να καλυφθεί θα πρέπει τόσο η ομάδα της Ξάνθης να ανέβει και άλλο αλλά και ο Ισπανός στόπερ να ρίξει της απαιτήσεις τους ώστε να μπορέσουν οι δύο πλευρές να τα βρουν κάπου στην μέση. Είναι αυτονόητο πως η Ξάνθη θέλει τον Κασάδο και τη νέα χρονιά στην ομάδα, όμως παράλληλα έχει έτοιμες και δύο λύσεις σε περίπτωση που η οικονομική διαφορά μείνει μεγάλη και ο Ισπανός αποτελέσει παρελθόν.

Share it