Search

Ο κύβος ερρίφθη! Aυτός είναι ο παίκτης της χρονιάς στην Α’ ΕΠΣ Θράκης σύμφωνα με τους προπονητές! Δείτε όλους τους παίκτες που ψηφίστηκαν!

Μετά από την ψηφοφορία των προπονητών των 12 ομάδων που συμμετείχαν φέτος στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης (θυμηθείτε εδώ), ο Μπερτράν Ρομπέρ του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου είναι αυτός που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και αναδεικνύεται κορυφαίος της σεζόν.

Σημαντικό ρόλο στην επιλογή των προπονητών έπαιξε σίγουρα το γεγονός πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που στο παρελθόν αγωνίστηκε επαγγελματικά μεταξύ άλλων και με την φανέλα του Πανθρακικού.

Συνολικά 9 παίκτες ψηφίστηκαν από τους 12 προπονητές, με τον Πρωταθλητή Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου να διαθέτει τους περισσότερους, αφού πέραν του Μπερτράν Ρομπέρ που αναδείχθηκε κορυφαίος, στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Πασχάλης Δραγανίδης, στην τέταρτη ο Χρήστος Γιαννακιτσίδης που είχε αναδειχθεί και MVP του Τελικού Κυπέλλου και στην πέμπτη ο Γιώργος Σιδηρόπουλος.

Η δευτεραθλήτρια και φιναλίστ στον θεσμό του Κυπέλλου, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου δίνει το παρόν, με τον πρώτο σκόρερ του Πρωταθλήματος Χρήστο Βάσκο που συγκέντρωσε επίσης 12 βαθμούς και μοιράζεται την δεύτερη θέση, αλλά και τον αρχηγό της Θοδωρή Λεφή που βρέθηκε στην τρίτη θέση.

Στην συνέχεια ο Πανθρακικός έχει επίσης δύο παίκτες εντός της κορυφαίας εννιάδας έτσι όπως προέκυψε, με τον Βαγγέλη Γρίβα να βρίσκεται στην 6η θέση και τον Ανδρέα Ζήκο στην 7η, ενώ τέλος δύο βαθμούς συγκέντρωσε και ο Νάσης Στοΐνοβιτς που αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο και έπειτα στην Δόξα Γρατινής.

Θυμίζουμε ότι κάθε προπονητής ψήφισε 3 παίκτες, εκτός της δικής του ομάδας, με την σειρά που εκείνος έκρινε από τον 1ο έως τον 3ο. Ο 1ος έπαιρνε 3 πόντους, ο 2ος 2 και ο 3ος 1 πόντο.

Αναλυτικά όλοι οι παίκτες που έλαβαν ψήφους και ο αριθμός των βαθμών που συγκέντρωσαν:

1. Ρομπέρ Μπερτράν (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου) 23 β.

2. Βάσκος Χρήστος (Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου) 12 β.

-. Δραγανίδης Πασχάλης (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου) 12 β.

3. Λεφής Θεόδωρος (Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου) 9 β.

4. Γιαννακιτσίδης Χρήστος (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου) 8 β.

5. Σιδηρόπουλος Γιώργος (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου) 3 β.

6. Γρίβας Βαγγέλης (ΑΠΣ Πανθρακικός) 2 β.

-. Στοΐνοβιτς Νάσης (Δόξα Γρατινής) 2 β.

7. Ζήκος Ανδρέας (ΑΠΣ Πανθρακικός) 1 β.

Share it