Search

Με Ξενιτίδη και Τοροσίδη στην Πολωνία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας ο Ολυμπιακός!

Τους ποδοσφαιριστές που συμμετάσχουν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας επί πολωνικού εδάφους ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Με τον Μάρτινς πέρα απο την αναμενόμενη παρουσία του Βασίλη Τοροσίδη, να παίρνει στην Πολωνία και τον έτερο ξανθιώτη των “ερυθρόλευκων”, Γιώργο Ξενιτίδη με τον νεαρό μέσο να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις με την παρουσία του στην προετοιμασία.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού όσον αφορά την προετοιμασία του έχει ως εξής. Οι “ερυθρόλευκοι” αναχωρούν τη Δευτέρα (24/6) για το Γκνιεβίνο της Πολωνίας και θα παραμείνουν εκεί έως τις 3 Ιουλίου. Εκεί, η ομάδα του Μαρτίνς θα δώσει τα δύο πρώτα φιλικά της.

Στις 3/7 ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Γκντανσκ και από τις 4 Ιουλίου μέχρι τις 6 Ιουλίου θα βρίσκεται στην πολωνική πρωτεύουσα, Βαρσοβία. Το βασικό στάδιο των “ερυθρόλευκων” θα ολοκληρωθεί σε άλλη χώρα και συγκεκριμένα στην Αυστρία από τις 6 έως τις 11 Ιουλίου.

Κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς θα “αποκαλυφθούν” μπροστά στον κόσμο της ομάδας στο φιλικό που θα πραγματοποιηθεί στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” με αντίπαλο την Νότιγχαμ Φόρεστ στις 16 Ιουλίου.

Υπενθυμίζουμε πως αναμενόμενα απουσιάζουν οι: Καμαρά, Σισέ, Μεριά που αγωνιζόταν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ο Χριστοδουλόπουλος που συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Τερματοφύλακες: Σα, Τζολάκης, Στουρνάρας

Αμυντικοί: Μπα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μαρτίνης, Γιάννης Μασούρας, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βούκοβιτς

Μέσοι: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Φορτούνης, Γκιλιέρμε, Γιώργος Μασούρας, Ποντένσε, Σουντανί, Σουρλής, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης

Επιθετικοί: Κάιπερς, Ντουρμισάι, Γκερέρο, Σολδάνο

Share it