Search

Photos: Σε οικογενειακό κλίμα και με ξεχωριστές βραβεύσεων η γιορτή των διαιτητών της ΕΠΣ Ξάνθης

Μια ιδιαίτερα λιτή και όμορη εκδήλωση  πραγματοποίησε για το φινάλε της σαιζόν η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης που τίμησε το παρελθόν, το παρών και το μέλλον της στο εστιατόριο ” Το Κτήμα”, με την παρουσία σύσσωμης της ξανθιώτικης διαιτησίας και της Διοίκησης της ΕΠΣ Ξάνθης.

Στην εκδήλωση που προλόγισαν τα δύο μέλη της Επιτροπής και επίσης καθηγητές των σχολών διαιτησίας της Ένωσης Βέργος Χαλβατζής και Δημήτρης Σάββογλου, και αμέσως μετά τον λόγο του Προέδρου της Ένωσης Γιώργου Πανίδη πραγματοποιήθηκαν σωρεία βραβεύσεων σε έξι ανθρώπους που επέλεξαν οι διαιτητές και τα μέλη της Επιτροπής να τιμήσουν αλλά και στους τρεις κορυφαίους της σαιζόν που ολοκληρώθηκε όπως ψηφίστηκαν απο τους συναδέλφους τους

Πιο συγκεκριμένα όπως κάθε χρόνο οι διαιτητές της ΕΠΣ Ξάνθης επέλεξαν έναν παράγοντα, έναν προπονητή και έναν ποδοσφαιριστή της Ένωσης που θέλουν να τιμήσουν για την εν γένει παρουσία τους στα γήπεδα, ενώ φέτος επελέγησαν και ακόμη τρεις άνθρωποι με διαφορετική αλλά μεγάλη προσφορά ο καθένας στον τομέα του.

Πάμε όμως να δούμε ποια ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα κάνοντας αρχή με τον κορυφαίο παράγοντα, προπονητή και παίκτη της περσινής σαιζόν όπως τους επέλεξαν οι διαιτητές με βάση την συμπεριφορά τους και την εν γένει παρουσία τους. Παράγοντας της χρονιάς αναδείχτηκε ο Ηλίας Πουτακίδης της Βιστωνίδας, προπονητής της χρονιάς ο Γιάννης Δημητριάδης του Ηρακλή Ζυγού, ενώ παίκτης της χρονιάς αναδείχτηκε ο Παναγιώτης Καραπάνος της Δόξας Σταυρούπολης.

Ακολούθησαν οι ξεχωριστές βραβεύσεις, με τους διαιτητές της Ένωσης να τιμούν τον ισχυρό άνδρα και ψυχή του Ορφέα Ξάνθης, Μπάμπη Χατζημεστή για την διαχρονική παρουσία του και προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρον. Τον επί πολλά χρόνια παράγοντα του Διαγόρα Νέας Κεσσάνης αλλά και της ΕΠΣ Ξάνθης με μεγάλη προσφορά στα Παιδικά πρωταθλήματα και τις Μεικτές ομάδες, Άνθιμο Κυρλίδη. Αλλά και τον πρώην διαιτητή, εκπαιδευτή μετέπειτα αλλά πάνω απ όλα έναν εξαιρετικός επιστήμονα, τον γιατρό Φώτη Κωδωνά για την διαχρονική προσφορά του στον χώρο της διαιτησίας αλλά και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τόσο με την ιδιότητα του διαιτητή όσο και αυτή του γιατρού.

Για το φινάλε η Επιτροπή τίμησε τον κορυφαίο διαιτητή και επόπτη αλλά και τον διαιτητή που επέλεξε ο γυμναστής των διαιτητών ως ταλέντο. Κορυφαίος διαιτητής ψηφίστηκε απο τους συναδέλφους του ο Βασίλης Ουζουνίδης, ενώ κορυφαίος επόπτης ο Άγγελος Κοτινούδης, δύο διαιτητές που αν μη τι άλλο δίνουν το παρών όπου και αν κληθούν να παίξουν έχοντας αμφότεροι για ακόμη μια σαιζόν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Ο τρίτος ρέφερι που τιμήθηκε ως ανερχόμενο ταλέντο είναι ο Σπύρος Σπάρταλης ένας διαιτητής που με συνέπεια τα τελευταία χρόνια κάνει βήματα προόδου.

Η βραδιά έκλεισε σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα, με καλό φαί, ποτό και ζωντανή μουσική.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ της βραδιάς ΕΔΩ

http://

 

Share it