Search

Οι προπονητές αποφάσισαν: Αυτοί είναι οι κορυφαίοι παίκτες της σεζόν στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Ακόμη μία αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος της στην Α’ ΕΠΣ Θράκης, με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου να κατακτά το νταμπλ και τον Χρήστο Βάσκο να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ με 26 τέρματα.

Πολλοί ήταν όμως οι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν και φέτος, με το SportsAddict.gr, να ζητά από τους 12 προπονητές των ομάδων που συμμετείχαν φέτος στην Α’ κατηγορία, να ψηφίσουν τους καλύτερους. Να σημειώσουμε πως σε περιπτώσεις ομάδων που είχαν στον πάγκο τους περισσότερους από έναν προπονητή, το δικαίωμα ψήφου είχε εκείνος με την μεγαλύτερη θητεία.

Ο κάθε κόουτς ψήφισε 3 παίκτες, με την σειρά που εκείνος έκρινε από τον 1ο έως τον 3ο. Ο 1ος έπαιρνε 3 πόντους, ο 2ος 2 και ο 3ος 1 πόντο.

Μετά από το άθροισμα των ψήφων προέκυψε ότι οι 3 κορυφαίοι για τη φετινή σεζόν στην Α’ ΕΠΣ Θράκης, αλφαβητικά και όχι με την θέση τους, αναδείχτηκαν οι Βάσκος Χρήστος της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, Δραγανίδης Πασχάλης του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και Ρομπέρ Μπερτράν του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου.

Σε επόμενη ανάρτηση θα ανακοινωθεί ποιος από τους παραπάνω συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, αλλά και ποιοι άλλοι παίκτες ψηφίστηκαν!

Share it