Search

Πρόκριση στο 2.40, παιχνίδι και με τα γκολ!

Το Κόπα Αμέρικα μπαίνει στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων και θα μας απασχολήσει το Σάββατο. Παίρνουμε δύο πονταρίσματα με λογική για να πληρωθούμε απόψε.

Περού – Βραζιλία

Το Περού πάει στο αποψινό ματς από θέση ισχύος για την πρόκριση. Έρχεται από το 3-1 επί της Βολιβίας και έχει τέσσερις βαθμούς. Υστερεί μεν στη διαφορά γκολ από τη Βραζιλία, ωστόσο προκρίνεται ακόμα και με ήττα, αν δεν νικήσει η Βενεζουέλα. Στον αντίποδα, η «σελεσάο» έρχεται από την ηχηρή «γκέλα» και το 0-0 με τη Βενεζουέλα. Ακόμα κι έτσι ωστόσο, αν πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό απόψε, προκρίνεται ως πρώτη. Έχει το πάνω χέρι για να βρεθεί στην επόμενη φάση, ενώ στο σενάριο της ήττας της Βολιβίας στο άλλο ματς του ομίλου -και εφόσον η ίδια χάσει- η πρόκριση θα κριθεί στα σκορ της τελευταίας αγωνιστικής. Δεν το συζητάμε πως οι Βραζιλιάνοι είναι φαβορί, αλλά αδικούνται από το σετ οι «Ίνκας». Τουλάχιστον μέχρι τα μισά περιμένουμε να σταθούν αξιοπρεπέστατα. Πάμε με το «Χ» στο ημίχρονο.

Βολιβία – Βενεζουέλα

Ότι μπορεί κάνει η Βολιβία, που ωστόσο είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και παραμένει χωρίς βαθμό. Μετά τη Βραζιλία, ηττήθηκε και από το Περού με σκορ 3-1. Μαθηματικά η πρόκριση δεν έχει χαθεί, θέλει απαραίτητα νίκη και ότι γίνει… Πρακτικά πάντως, είναι αδύνατο να καταφέρει να βρεθεί στην επόμενη φάση. Την ίδια ώρα, η Βενεζουέλα μετά το Περού κράτησε και την Βραζιλία στο 0-0. Κρατάει στα χέρια της την τύχη της. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο άλλο ματς, θέλει νίκη με μεγάλο σκορ. Ακόμα και να μην συμβεί αυτό, σχεδόν σίγουρα προκρίνεται ως μία από τις καλύτερες τρίτες. Τα πράγματα στο ζευγάρι είναι ξεκάθαρο. Θέλουν και οι δύο μόνο νίκη. Από τη στιγμή που το διπλό είναι χαμηλά και τα γκολ έχουν λογική, αξίζει το ρίσκο του over 2.5.

Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος στο foxbet.gr

Share it