Search

Εβδομάδα αφίξεων και νέων ανακοινώσεων στην Ξάνθη!

Καθώς έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας της Ξάνθης (5 Ιουλίου), οι ιθύνοντες του ξανθιώτικου συλλόγου τρέχουν με γοργό ρυθμό το σχεδιασμό της επόμενης μέρας για το σύλλογο.

Καθώς πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι μεγάλη έμφαση δίνεται και στο και στο οργανωτικό με σημαντικές αλλαγές και προσθήκες να είναι προ των πυλών. Παράλληλα αναμένεται στο άμεσο διάστημα η έκδοση των νέων εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας όπου δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές σε σχέση με πέρσι στις τιμές, με τη μόνη διαφοροποίηση να είναι πως σύμφωνα με πληροφορίες του SportsΑddict.gr θα υπάρξουν νέες ειδικές κατηγορίες σε αυτές σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν.

Από κει και πέρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης Γιάννης Παπαδημητρίου συνεχίζει να τρέχει με εντατικούς ρυθμούς τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και άμεσα αναμένεται να συνεχιστεί το μεταγραφικό ντεμαράζ της Ξάνθης με νέες ανακοινώσεις να έρχονται. Άλλωστε στόχος της ομάδας είναι μέχρι το το τέλος της επόμενης εβδομάδας να έχουν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον τρεις με τέσσερις μεταγραφές, μερικές εκ των οποίων θα σηκώσουν “μεγάλη σκόνη” ώστε η ομάδα στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς να έχει διαμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της επόμενης σαιζόν.

Share it