Search

Πρεμιέρα με φόρα και το 2.10 η Αίγυπτος!

Φουλ στις Εθνικές είναι το κουπόνι της Παρασκευής. Κόπα Αμέρικα και Κόπα Άφρικα κλέβουν την παράσταση και αυτά θα απασχολήσουν και εμάς στοιχηματικά.

Ισημερινός – Χιλή

Δεν είχε ιδιαίτερη τύχη στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ουρουγουάη, γνωρίζοντας φυσιολογικά την ήττα. Το τελικό 4-0 είναι βαρύ βέβαια για τον Ισημερινό, που πρέπει απόψε να βρει τις απαντήσεις για να μείνει στο κόλπο της πρόκρισης. Ενδεχομένως να τον βολέψει και η ισοπαλία αν την τελευταία αγωνιστική επικρατήσει της Ιαπωνίας. Την ίδια ώρα, με το ίδιο σκορ η Χιλή επιβλήθηκε της Ιαπωνίας. Είναι σημαντικό για τη «ρόχα» ωστόσο να μην πάρει… αέρα, καθώς το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. Δεδομένα, αν πάρει τη νίκη απόψε, εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση. Περιμένουμε να το παλέψει το Εκουαδόρ, έστω κι αν ποιοτικά οι Χιλιανοί είναι ανώτεροι. Το over 2.5 είναι καλοπληρωμένο και έχει λογική να το στηρίξουμε.

Αίγυπτος – Ζιμπάμπουε

Μπαίνει στο Κόπα Άφρικα ως οικοδέσποινα και μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του η Αίγυπτος. Βέβαια, ο Χαβιέ Αγκίρε επισήμανε στους ποδοσφαιριστές του την ανάγκη να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κόντρα στη Ζιμπάμπουε. Η τελευταία στον αντίποδα, πάει με κάκιστο κλίμα στη διοργάνωση. Οι ποδοσφαιριστές έφτασαν στο σημείο να κάνουν αποχή, κατηγορώντας την Ομοσπονδία για τις πληρωμές των μπόνους πρόκρισης στα τελικά της διοργάνωσης. Από την άλλη, οι ιθύνοντες τους διαψεύδουν και η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη. Με τέτοια κατάσταση είναι αδύνατο να κερδίσουν τους «φαραώ». Θα «δέσουμε» τον άσο με το «Χ» και θα το συνδυάσουμε με το over 2.5.

Στο foxbet.gr θα βρεις περισσότερα προγνωστικά σήμερα

Share it