Search

Παρελθόν από το Ορμένιο μετά από 3 χρόνια ο Μπουρμάς, τον διαδέχθηκε ο Κύρου

Έπειτα από μία επιτυχημένη τριετή συνεργασία, οι δρόμοι του προπονητή Γιώργου Μπουρμά και του Ακρίτα Ορμενίου χωρίζουν.

Νέος προπονητής για το Ορμένιο ο Παναγιώτης Κύρου, μέχρι πρότινος κόουτς στις ακαδημίες και στην ανδρική ομάδα του Ηρακλή Σαγήνης.

Την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε και η τελευταία συνάντηση στο Ορμένιο για φέτος, παρουσία και του βουλευτή Έβρου με τη Ν.Δ. Αναστάσιου Δημοσχάκη.

Η σχετική ανακοίνωση του Ακρίτα:

«Στο πλαίσιο του χθεσινού φιλικού αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. Ισαακίου έγινε η τελευταία συνάντηση για την φετινή σεζόν των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης. Μας τίμησε με την παρουσία του ο βουλευτής του νομού Έβρου κ. Δημοσχάκης τον οποίο και ευχαριστούμε καθώς με δική του παρέμβαση η ομάδα μας απέκτησε 20 ολοκαίνουργιες φόρμες.

Επίσης οι ποδοσφαιριστές είχαν μία πρώτη γνωριμία με το νέο προπονητή της ομάδας τον Κύρου Παναγιώτη τον οποίο και καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόουτς Γιώργο Μπουρμά ο οποίος στα τρία χρόνια στην ομάδα μας κράτησε κόντρα σε πολλές αντιξοότητες σε ένα πολύ καλό επίπεδο, ώστε να αναγνωρίζεται η ο Ακρίτας Ορμενίου ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Φεύγει ένας φίλος-θεωρούμε- της ομάδας αφήνοντας σημαντική παρακαταθήκη για το νέο προπονητή.

Ευχαριστούμε κόουτς!

#Vamos_Akritara

 

Share it