Search

Αναβλήθηκε για τις 8 Ιουλίου η Γ.Σ. του Εθνικού για το βόλεϊ, υπήρξε πρόταση για ανάληψη του ΤΑΑ!

Δεν βγήκε «λευκός καπνός» στην Γενική Συνέλευση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για τον ορισμό νέου διοικητικού συμβουλίου και οικονομικό απολογισμό στο τμήμα βόλεϊ.

Όσο αφορά το ποιος θα αναλάβει τις τύχες του τμήματος; Υπήρξε μία πρόταση η οποία θα εξεταστεί στην επόμενη Γ.Σ., την Δευτέρα 8 Ιουλίου και αυτή ήταν της Χρύσας Λουπασάκη, η οποία είπε ότι θέλει να παραιτηθεί από την εξελεγκτική επιτροπή και να αναλάβει το ΤΑΑ.

Η Συνέλευση που έλαβε χώρα στο Επιμελητήριο Έβρου, πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αντιπαραθέσεων, ενώ σε αρκετές στιγμές οι τόνοι ανέβηκαν.

Η Γ.Σ. αναβλήθηκε πρωτίστως γιατί δεν υπήρχαν όλα τα ακριβή οικονομικά στοιχεία για το ΤΑΑ, ενώ τα μέλη της μέχρι πρότινος διοίκησης δεν έδωσαν το «παρών», αλλά με επιστολή τους ξεκαθάρισαν πως δεν θα συνεχίσουν στο τιμόνι του τμήματος. Παράλληλα παρέθεσαν οικονομικά στοιχεία από την σεζόν που ολοκληρώθηκε και ανέφεραν μέσω της επιστολής ότι θα βοηθήσουν τη νέα διοίκηση σε ότι χρειαστεί.

Τον λόγο μεταξύ άλλων πήρε και ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης, ο οποίος τόνισε ότι δεν ξέρει αν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία και μεταξύ άλλων είπε: «Τα τελευταία χρόνια ήταν τα 3 πιο δύσκολα. Αν δεν λειτουργούσε όπως λειτούργησε το τεχνικό τιμ, ο Μαμούγκας, ο Παπάζογλου και κάποιοι άλλοι άνθρωποι τα αποδυτήρια θα είχαν χαθεί και το βόλεϊ θα είχε διαλυθεί. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και όχι διασπασμένοι μέσα στον σύλλογο για να μεγαλώσει ο Εθνικός και να μην συρρικνώνεται. Φταίμε όλοι μας. Εδώ και 7 χρόνια ακούω μέσα στον Εθνικό: να πέσει το βόλεϊ. Αν δεν καταφέρουμε να κατέβουμε στο νέο πρωτάθλημα είμαστε άξιοι της μοίρας μας».

Αναλυτικά ο κ. Μουστακίδης είπε: «Ο Εθνικός με τίμησε τα τελευταία 7 χρόνια να είμαι προπονητής του. Τα τελευταία 3 ήταν τα πιο δύσκολα. Αν δεν ήταν το τεχνικό τιμ, ο Μαμούγκας, ο Παπάζογλου αλλά και κάποιοι άλλοι άνθρωποι το βόλεϊ θα είχε διαλυθεί. Η διοίκηση του ΤΑΑ  βοήθησε πάρα πολύ και σε μία περίπτωση παίκτη που θέλαμε και σε άλλα θέματα. Όπως βοήθησε οικονομικά και ο Δήμος και πολύς κόσμος της πόλης. Πέρυσι όμως είχαμε το χαμηλότερο μπάτζετ απ’ όλους. Κάθε χρόνο και μικρότερο μπάτζετ. Τρώγαμε τις σάρκες μας. Φταίμε όλοι μας. 7 χρόνια ακούω να λέγεται μέσα στο Δ.Σ. του συλλόγου “να πέσει το βόλεϊ”. Αθλητές που έχουν φορέσει τη  φανέλα του Εθνικού πίνουν νερό στο όνομα μας και εμείς λέμε αυτά τα λόγια. Έχουμε μικρύνει πολύ σαν σύλλογος. Χάσαμε την δύναμη μας. Αν δεν κατέβουμε στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και όχι διασπασμένοι μέσα στον σύλλογο για να μεγαλώσει ο Εθνικός και να μην συρρικνώνεται».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα μέχρι τώρα οικονομικά στοιχεία τα χρέη του βόλεϊ, είναι κατά προσέγγιση (όπως ειπώθηκε) 80-90.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικός Αυγερινός Μεσινέζης πήρε τον λόγο: «Αν δεν υπάρχουν ακριβή οικονομικά στοιχεία κανένας δεν θα μπει στον κόπο να ασχοληθεί. Μαζευτήκαμε τόσος κόσμος εδώ για να ακούμε μία επιστολή. Δεν ήρθαν οι μέχρι πρότινος διοικούντες. Έπρεπε να είναι εδώ. Άμα είναι έτσι να το κλείσουμε το μαγαζί. Ως διοίκηση πληρώσαμε 22.000 για χρέη ΙΚΑ κ.α. για το ΤΑΑ. Πολύς κόσμος βοήθησε οικονομικά. Ως πρόεδρος του Εθνικού ντρέπομαι για αυτά που συμβαίνουν σήμερα στη Γενική Συνέλευση».

 

 

Share it