Search

1.80 στον όμιλο του Over

Θα σταθώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών την Τρίτη για να ασχοληθώ με τον αγώνα Ιταλία – Βραζιλία για τον 3ο όμιλο.

Γράφει ο Λάμπρος Λυριτζής

Η Ιταλία έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση αφού στις δύο πρώτες αγωνιστικές των ομίλων επικράτησε 2-1 της ισχυρής Αυστραλίας και 5-0 της αδύναμης Τζαμάικας. Έχει όμως σημασία αν θα βρεθεί στην 1η θέση, στην 2η ή και στην 3η σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας. Διότι αν βγει πρώτη θα παίξει με κάποια τρίτη ομίλου, αν κατακτήσει την 2η θέση θα αντιμετωπίσει στους 16 την δυνατή Νορβηγία ενώ βρεθεί στην 3η θέση θα έχει ως αντίπαλο μία εκ των ισχυρών Γερμανίας ή Γαλλίας. Επομένως δεν είναι αδιάφορη ώστε να παραταχθεί με αλλαγές. Το θετικό είναι ότι με ισοπαλία είναι σίγουρα πρώτη ενώ με ήττα με ένα γκολ διαφορά θα κρατήσει την Βραζιλία από κάτω της.

Οι Βραζιλιάνες μετά το 3-0 της πρεμιέρας επί της Τζαμάικα ηττήθηκαν 2-3 από την Αυστραλία παρότι προηγήθηκαν 2-0 στο 38ο λεπτό. Η Κριστιάνε απέδειξε ότι είναι σε σούπερ φόρμα, η Μάρτα σκόραρε για 5ο σερί Μουντιάλ αλλά στην άμυνα πληρώνει τις απουσίες σημαντικών παικτών αλλά και την έλλειψη αλληλοκάλυψης.

Η τυπικά φιλοξενούμενη θα επιδιώξει νίκη με δύο γκολ διαφορά αλλά έχει θέματα στην άμυνα που θα εκμεταλλευτεί η Ιταλία. Τέσσερα Over 2.5 έχει προσφέρει έως τώρα ο συγκεκριμένος όμιλος, πάμε για άλλα δύο απόψε.

Στο stoiximatikesetaireies.gr θα βρεις τις καλύτερες ελληνικες στοιχηματικες εταιρίες

Share it