Search

Έφυγαν οι κάδοι, παραμένουν τα σκουπίδια

Έφυγαν οι κάδοι, αλλά οι πολίτες συνέχιζαν να πετούν σκουπίδια. Αυτό συνέβαινε τις τελευταίες ημέρες στη διασταύρωση Ζαλόγγου και Αλκιβιάδου στις Στρατώνες στην Κομοτηνή.

Ο κάδος απορριμμάτων που υπήρχε στο συγκεκριμένο σημείο μετακινήθηκε προ πέντε ημερών. Ο Δήμος δεν συνέλεξε τα σκουπίδια που ασυνείδητοι πολίτες συνέχιζαν να αφήνουν στο σημείο όπου υπήρχαν μέχρι πρότινος οι κάδοι με αποτέλεσμα αυτό να γίνεται σημείο μόλυνσης, όπως αποδεικνύει και η φωτογραφία που ελήφθη την Πέμπτη 13 Ιουνίου. Επίσης, όπως μαρτυρούν κάτοικοι της περιοχής, δίπλα ακριβώς βρίσκεται σχολικό συγκρότημα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Σχετική ενημέρωση ως προς την μετακίνηση των κάδων δεν υπήρξε από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, και όπως διαπιστώθηκε, μετά την χθεσινή παρέμβαση της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, κάποιος πολίτης πήρε την πρωτοβουλία μόνος του να μετακινήσει τον κάδο. Ένας κάδος υπήρχε στο σημείο, όπως έκανε γνωστό στον «Χ» ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Μουρτίδης, ο οποίος απομακρύνθηκε αυθαίρετα από κάποιον δημότη. «Είναι το γνωστό πρόβλημα της μετακίνησης των κάδων, δυστυχώς», λέει ο αντιδήμαρχος. Τα σκουπίδια απομακρύνθηκαν, όπως είπε ο κος Μουρτίδης και επανήλθε ο ένας κάδος στη θέση του.

Πήγη: Xronos.gr

Share it