Search

Αναλαμβάνει την Εθνική Νέων ο Νίκος Κεχαγιάς;

Σενάριο που θέλει το Νίκο Κεχαγιά να είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Κ19 (Νέων) έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες.

Την περασμένη Παρασκευή ο Αντώνης Νικοπολίδης με ανάρτηση του στο instagram γνωστοποίησε πως δήλωσε την παραίτηση του από το πόστο του προπονητή στην Εθνική Ελπίδων. Η αλήθεια ωστόσο είναι πως ο παλαίμαχος άσος… πρόλαβε τους ανθρώπους της ΕΠΟ, αφού ενημερώθηκε πως δεν ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την δουλειά του και προτίμησε να αποχωρήσει με δική του πρωτοβουλία, προλαβαίνοντας τις εξελίξεις.

Κάπως έτσι προέκυψε κενό στην συγκεκριμένη θέση, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες του galanolefko.gr αναμένεται να καλυφθεί από τον Γιάννη Γκούμα, τον νυν προπονητή της κ-19. Υπενθυμίζουμε πως βρίσκεται στο συγκεκριμένο πόστο τα τελευταία 5 χρόνια, από τον Δεκέμβριο του 2014, όπου και είχε αναλάβει την Εθνική Νέων.

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, προκύπτει αυτόματα και δεύτερο κενό, το οποίο όπως αναφέρει η ιστοσελίδα θα καλυφθεί από το Νίκο Κεχαγιά. Ο άλλοτε παίκτης και τεχνικός της Ξάνθης, αυτή τη στιγμή είναι προπονητής της Εθνικής Παίδων στην οποία έχει αφήσει εξαιρετικά δείγματα δουλειάς.

Η όποια απόφαση πάντως θα παρθεί τις επόμενες ημέρες καθώς ήδη έχει συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της εθνικής και σύντομα θα υπάρξουν νέα.

Share it