Search

Θέλει να πάρει στην Ξάνθη πρώην παίκτη του απο την Βίσλα ο Κίκο Ραμίρεθ!

H Ξάνθη θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτωπα πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, και όπως είναι λογικό λόγω της παρουσίας του Κίκο Ραμίρεθ στον πάγκο “χτενίζει” την Ισπανική αγορά για καλές περιπτώσεις παικτών που μπορεί να θέλει ο Ισπανός τεχνικός.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι Θρακιώτες είναι σύμφωνα με πληροφορίες απο την χώρα της Ιβηρικής, αυτή του 31χρονου (15/2/1989) Ισπανού κεντρικού αμυντικού (1,84 μ.) της Ουέλβα, Ιβάν Γκονθάλεθ.

Ο Γκονζάλεθ γεννήθηκε στη Μάλαγα και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ομάδας της πόλης. Προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα, αλλά δόθηκε δανεικός στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης(Καστίγια). Το 2013 πήγε στη Γερμανία για την Άουε, ακολούθησε η Τάργκου Μούρες στη Ρουμανία, ενώ το 2017 τον βρήκε στην Πολωνία.

Ήταν στη Βίσλα Κρακοβίας μαζί με τον νυν προπονητή της ομάδας, Κίκο Ραμίρεθ οπού αγωνίστηκε συνολικά 31 φορές σκοράροντας και 3 γκολ. Τον Ιούλιο του 2018 μεταγράφηκε ως ελεύθερος στον ισπανικό σύλλογο, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια στη Segunda B, τρίτη κατηγορία, πετυχαίνοντας δυο γκολ.

Share it