Search

“Κρέμασε” τα ποδοσφαιρικά του μετά απο μεγάλη καριέρα ο Γιώργος Σαϊτιώτης!

Βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο ο Γιώργος Σαϊτιώτης, στο «κύκνειο άσμα» του, στο 3-3 της ομάδας του, ΠΟ Μουδανιών εντός με τη Γαλάτιστα.

Ο Χαλκιδικιώτης φορ, που σταματά στα 38 του «γεμάτος» επιτυχίες στην καριέρα του (από τους πιο σημαντικούς παίκτες που «έβγαλε» τα τελευταία χρόνια ο νομός της Κεντρικής Μακεδονίας), κατάφερε στην τελευταία του χρονιά ως παίκτης να αναδειχτεί πρώτος σκόρερ στο τοπικό, πετυχαίνοντας μάλιστα δυο γκολ στο «αντίο» του.

Υπενθυμίζεται ότι στα Μουδανιά είχε κρεμάσει πέρυσι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και μια άλλη εξέχουσα μορφή των γηπέδων με πέρασμα και αυτός απο την Θράκη μέσω Ιάσμου, ο Πάτρικ Ογκουνσότο, με τον Σαϊτιώτη στην καριέρα του να έχει θητεύσει σε ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκη Βόλου, Ξάνθη, Κασσάνδρα, Ολυμπιακό Βόλου, Βέροια, Λάρισα, Νεάπολη κ.α.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΙΞΙΜΟ ΑΥΛΑΙΑΣ

Ο «Σαϊτας», όπως αυτοαποκαλείται στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, αποχαιρέτησε το κοινό και τους θαυμαστές του με την παρακάτω ευχαριστήρια ανάρτηση, κάνοντας λόγο για κύκλο που κλείνει:

«Ένας πολύ σημαντικός κύκλος της ζωής μου τελειώνει και θέλω να ευχαριστήσω απο την ψυχή μου όλη την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστες του Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
Για τις όμορφες και δυνατές στιγμές που ζησαμε μαζί <3

Ευχαριστώ πολύ προσωπικα τον
ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΡΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
για την τιμητική πλακέτα που συμβολίζει ολα όσα πρόσφερα στο ποδόσφαιρο τοσα χρόνια <3

Ευχαριστώ πολύ και τον πρόεδρο
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΙΟΡΔΑΝΗ
για την στήριξη και την εμπιστοσυνη που έδειξε στο προσωπο μου για οσο καιρό ήμουνα στην ομαδα <3

Εύχομαι καλη συνέχεια στο συλλογο…».

Share it