Search

Η ώρα της Ουρουγουάης

Θετική ήταν η έκβαση της στήλης χθες, με την Αργεντινή και την Κολομβία να μένουν στο 0-0 στο τέλος του πρώτου μέρους, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να είναι επιτυχημένη η επιλογή της ισοπαλίας στο ημίχρονο. Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα του Κόπα Αμέρικα, εκεί όπου το βλέμμα μας πέφτει πάνω στην αναμέτρηση της Ουρουγουάης με τον Ισημερινό.

Γράφει στο foxbet ο Πάνος Κοτσιμπός

Η Ουρουγουάη είναι από τα… βαριά χαρτιά του φετινού θεσμού, έχει εξαιρετικό ρόστερ και η εκκίνηση είναι εξαιρετικά σημαντική, κάτι το οποίο ξέρει πολύ καλά ο τεχνικός Ταμπάρες. Οι Ουρουγουανοί έρχονται από 3 διαδοχικές νίκες, δύο στο Τσάινα Καπ και ακόμα μία σε φιλική αναμέτρηση, ενώ προηγουμένως μετρούσαν δύο ήττες σε φιλικά ματς, αλλά κόντρα σε Γαλλία και Βραζιλία και αμφότερες με σκορ 1-0. Σοβαρές απώλειες στο ρόστερ της «Σελέστε» δεν υπάρχουν, όλα τα βαριά όπλα είναι εκεί και το ματς με το Εκουαδόρ μοιάζει ως το… περισσότερο βατό, αφού ακολουθούν εκείνα με τους… τρεχαλατζήδες Ιάπωνες και τους εξίσου ποιοτικούς Χιλιανούς.

Οσον αφορά το Εκουαδόρ, δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος και το έδειξε και στο πρόσφατο φιλικό με το Μεξικό, εκεί όπου έχασε με 3-2. Εντός 2019 πάντως δεν έχει νίκη σε σύνολο τεσσάρων αναμετρήσεων, ενώ πάει στο τουρνουά με νέο ομοσπονδιακό τεχνικό τον Ερνάν Γκόμες, με τον τελευταίο να έχει βελτιώσει σε αρκετά σημεία την ομάδα του. Όπως και να έχει πάντως είναι ανώτερη η Ουρουγουάη, σε όλα τα επίπεδα και αν προσέξει, θα επικρατήσει. Πάμε με τον άσο, σε απόδοση 1.80 στη Novibet.

Share it