Search

Δραματικές εξελίξεις στον Απόλλωνα Διομηδείας με αποχώρηση Σπυριδόπουλου και Σουπιάδη απο Προεδρία και πάγκο!

Σημαντικές εξελίξεις έρχονται στον Απόλλωνα Διομηδείας καθώς μπορεί η παραμονή στην Α’ κατηγορία να επετεύχθη ωστόσο αυτά που ακολουθούν δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα για τον σύλλογο.

Και αυτό καθώς ο άνθρωπος που πρωτοστάτησε στην επαναδραστηριοποίηση του ιστορικού συλλόγου, Γιώργος Σπυριδόπουλος(κεντρική φωτο), πήρε την απόφαση να αποχωρήσει απο την Προεδρία του συλλόγου. Αυτή η απόφαση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον σύλλογο καθώς ο Σπυριδόπουλος μαζί με τον Γιάννη Παπατζή επανέφεραν τον ιστορικό Απόλλωνα στον χάρτη του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου καταφέροντας απο το 2015 όταν επανήλθε ο σύλλογος τον έφεραν ξανά στην Α’ κατηγορία, όμως πλέον μετά την παρουσία του Παπατζή στο νέο Δ.Σ. της ΕΠΣ Ξάνθης ήρθε η ώρα και ο Γιώργος Σπυριδόπουλος να αποχωρήσει απο τα διοικητικά του συλλόγου.

Μάλιστα μετά την αποχώρηση του Σπυριδόπουλου ήρθε ακόμη μια σημαντική αποχώρηση απο τον σύλλογο, καθώς ο Γιώργος Σουπιάδης(φωτο πάνω) έκανε γνωστό πως δεν συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας! Μάλιστα σε δήλωση του στο SA ο Γιώργος Σουπιάδης έκανε γνωστό πως η απόφαση του ήρθε μετά απο ώριμη σκέψη καθώς ανέλαβε λόγω της παρουσίας του Γιώργου Σπυριδόπουλου στην προεδρία και απο την στιγμή απο αποχωρεί δεν έχει λόγο να παραμείνει, ειδικά όταν δεν υπάρχει ορατή λύση στον ορίζοντα. Ωστόσο ξεκαθάρισε πως πάντα θα είναι κοντά και θα στηρίζει όπως μπορεί τον σύλλογο του χωριού του.

Στο αποχαιρετιστήριο του μήνυμα ο τέως πλέον Πρόεδρος του Απόλλωνα Γιώργος Σπυριδόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά:

Σήμερα μία ημέρα από την αίτηση παραιτήσεως μου προς την διοίκηση του Απόλλωνα Δ. θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που μας υποστήριξαν τα δύσκολα χρόνια κάνοντας μια καταπληκτική πορεία σε κάθε χρονιά και για κομμάτι που ασχολήθηκε ο οποιοδήποτε για τον σύλλογος μας. Ευχαριστώ άλλα ζητώ και την κατανόηση από κάθε μέλος του Δ.Σ. Απόλλωνα Διομηδείας καθώς και κάθε απλό μέλος της ομάδας για την ανέχεια αλλά και την σκληρότητα πολλές φορές των αποφάσεών μου για το καλό του συλλόγου. Πιστεύω σε ένα δυνατό καινούργιο ξεκίνημα για τον σύλλογό μας φέτος θέτοντας νέους στόχους στην καλύτερη κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης. Τέλος να ευχαριστήσω και επισήμως τον φίλο και χωριανό μου κ. Ιωάννη Παπατζή που από το ξεκίνημα του συλλόγου με υποστήριξε και στήριξε με κάθε τρόπο τον σύλλογο.

Share it