Search

Πρωταθλήτρια στα Κ12 της ΕΠΣ Έβρου η Καππαδοκία!

Στο νήμα κρίθηκε τελικά η πρωτιά στο νεοσύστατο πρωτάθλημα Κ12 της ΕΠΣ Έβρου, με τον ΑΟ Καππαδοκών να παίρνει τον τίτλο έχοντας 1 βαθμό περισσότερο από τον Ποντιακό που τερμάτισε 2ος.

Η αυλαία έπεσε σήμερα Σάββατο 15/6 με την 4η αγωνιστική στο γήπεδο της Καππαδοκίας, με την οικοδέσποινα ομάδα, με προπονητή το Νίκο Μανδάνη, να επικρατεί 13-0 της Μαΐστρου και 2-1 στο ντέρμπι κορυφής του Ποντιακού και να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία εδώ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Έβρου για τους αγώνες:

«Με την τέταρτη και τελευταία αγωνιστική που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη στο γήπεδο της Καππαδοκίας, ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα Κ12 το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Η ΕΠΣ Έβρου ευχαριστεί τα στελέχη και την ομάδα της Καππαδοκίας, για την άψογη φιλοξενία, φροντίδα και οργάνωση των γηπέδων και όλους όσους βοήθησαν.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές αλλά και τους γονείς, συγγενείς και φίλους των νεαρών ποδοσφαιριστών για τη συμμετοχή τους.

Το πρωτάθλημα Κ12 διοργανώθηκε με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία από την ΕΠΣ Έβρου για πρώτη φορά φέτος.

Πραγματοποιήθηκε σε τέσσερις αγωνιστικές και συνολικά με 55 αγώνες στις έδρες του ΑΕ Διδυμοτείχου, Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Ορέστη Ορεστιάδας και της Καππαδοκίας τους οποίους ευχαριστούμε.

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Καππαδοκίας την οποία συγχαίρουμε, όπως επίσης συγχαίρουμε και όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση όλων των αγώνων ακολούθησε η απονομή του κυπέλλου στην Καππαδοκία και η απονομή μεταλλίων σε όλους τους αθλητές.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους».

Share it