Search

Αποχωρεί μετά απο 15χρονια απο τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης ο Θόδωρος Καραγιαννίδης!

Την αποχώρηση του απο τον πάγκο της Κ15 αλλά και τα απο τα τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ Ξάνθη μετά απο 15 ολόκληρα χρόνια γνωστοποίησε με ανάρτηση του ο Θόδωρος Καραγιαννίδης,

Ο πολύπειρος τεχνικός στον “επίλογο” του απο την ξανθιώτικη ΠΑΕ ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια, τον ιδιοκτήτη της ομάδας Χρήστο Πανόπουλο αλλά και όλα αυτά τα παιδιά που πέρασαν απο τα χέρια του με τα οποία συνεργάστηκε και έβαλε και αυτός ένα σημαντικό λιθαράκι στην μετέπειτα πορεία της ζωής τους είτε έγιναν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είτε όχι.

Αναλυτικά ο Θόδωρος Καραγιαννίδης έγραψε χαρακτηριστικά:

Μετά από 15 συναπτά έτη προπονητικής παρουσίας μου στα Τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ Ξάνθης ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος. Ξεκινώντας από το μακρινό 2004 και με χρονολογική σειρά θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ της ΠΑΕ και τον κ. Καραγεωργίου Νικόλαο, τον κ. Βερεντιάνο Μαρτσέλο, τον κ. Γιάννη Σαμαρά, τον κ. Σαββίδη Θεόδωρο, τον κ. Κεχαγιά Νικόλαο, τον κ. Καλογιάννη Περικλή καθώς και τον τεχνικό Δ/ντη της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ κ. Γιάννη Παπαδημητρίου για την ευκαιρία που μου έδωσαν να εργαστώ στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και την εμπιστοσύνη που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια προς το πρόσωπο μου. Ευχαριστώ επίσης όλους του αθλητές –ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα μαζί τους καθώς και τους γονείς τους που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στο σύλλογο και σε μένα προσωπικά για την αθλητική, διανοητική και ηθική καλλιέργεια και εξέλιξη τους. Ευχαριστώ επίσης την γραμματεία της ΠΑΕ, τους φροντιστές και οπωσδήποτε όλους τους άξιους συναδέλφους και συνεργάτες προπονητές και γυμναστές που προπονήσαμε μαζί διάφορα ηλικιακά τμήματα και μοιραστήκαμε μαζί την αγωνία και την προσμονή για επιτυχείς προσπάθειες και αποστολές μακριά από την πόλη μας με στόχο και γνώμονα πάντα την άρτια εκπροσώπηση του ΑΟΞ σε όλα τα επίπεδα.Tέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω σαν απλός φίλαθλος πλέον αυτής της ομάδας τον κ. Χρήστο Πανόπουλο για την τεράστια αθλητική και κοινωνική προσφορά του την τελευταία τριακονταετία στην Ξάνθη μας, στην Θράκη μας.
Με εκτίμηση
Καραγιαννίδης Θεόδωρος
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής-MSc
Προπονητής Ποδοσφαίρου

Share it