Search

Επιστρέφει στους πάγκους ο Γιώργος Μαραντάς! Η Αθηναϊκή ομάδα που είναι ο νέος σταθμός του

Στην Αθήνα και τον ιστορικό Αχαρναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο πολύπειρος Ξανθιώτης προπονητής, που αποτέλεσε τον διακαή πόθο του Προέδρου του Κυπελλούχου της ΕΠΣΑΝΑ.

Ο Μιχάλης Τσορμπατσίδης έδωσε τα χέρια με τον Γιώργο Μαραντά και έτσι ο ξανθιώτης θα είναι ο νέος τεχνικός του Αθηναϊκού συλλόγου στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Με την ομάδα των Αχαρνών μάλιστα να αναφέρει στην ανακοίνωσει της ” Ο πρόεδρος Μιχάλης Τσορπατσίδης ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή Γιώργο Μαραντά. Ο Ξανθιώτης τεχνικός είναι ο δίκαιος πόθος του προέδρου. Ο Αχαρναϊκός αλλάζει .Οι στόχοι της φετινής σεζόν είναι να πρωταγωνιστήσει η ομάδα στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.Η ομάδα ξεκινάει δυναμικά στις 15 Ιουλίου. Ήρθε η ώρα ο Αχαρναϊκός και η πόλη των Αχαρνών να ξανά ζήσουν παλιές δόξες.”

Ο Γιώργος Μαραντάς μετά την ιστορική επιτυχία να οδηγήσει τον Άρη Αβάτου  στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας και να παίξει με ομάδες όπως οι Ολυμπιακός, Λεβαδειακός, Παναχαίκή και Πλατανιά σε όλη την πορεία, και την αποχώρηση του στις 20 Φεβρουαρίου. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα καθίσει στον πάγκο του Αχαρναϊκού ο Ξανθιώτης τεχνικός μετά την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας το 2017 όταν αυτή αγωνιζόταν στην Football League

Share it