Search

Ένα γκολ είναι αρκετό!

Η «εθνική τραγωδία» και η «φτωχή» νίκη της Ρωσίας ήταν δύο μη επιθυμητά αποτελέσματα που τα έχουμε ήδη αφήσει πίσω. Το σημερινό παιχνίδι θα γίνει στα play offs της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Γράφει ο Λάμπρος Λυριτζής

Χθες η Λα Κορούνια επικράτησε 4-2 της Μάλαγα και απόκτησε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό των play offs ανόδου. Σειρά παίρνει απόψε το ζευγάρι Μαγιόρκα – Αλμπαθέτε.

Η ομάδα του Βιθέντε Μορένο έμεινε χωρίς νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και κατέκτησε την 5η θέση. Πανηγύρισε τις 15 από τις 19 φετινές νίκες μπροστά στο κοινό της και ποντάρει στον σημερινό αγώνα για να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης. Εξάλλου ως γηπεδούχος αγνοεί την ήττα εντός 2019!

Η Αλμπαθέτε ηττήθηκε από Μάλαγα και Αλμερία στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και βρέθηκε στην 4η θέση. Ήταν η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που πανηγύρισε περισσότερες νίκες ως φιλοξενούμενη, παρά ως γηπεδούχος!  Συγκεκριμένα είχε 10 εκτός έδρας νίκες, μία εκ των οποίων σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο με 3-1 επί της σημερινής αντιπάλου της. Μάλιστα επικράτησε της Μαγιόρκα και στον δεύτερο γύρο εντός έδρας με σκορ 2-0.

Μάλλον ισοδύναμες ομάδες με την Μαγιόρκα να επιδιώκει μόνο νίκη απόψε και την Αλμπαθέτε να κυνηγάει το εκτός έδρας γκολ που έχει ισχύ στην συγκεκριμένη διαδικασία. Το ίδιο θα κυνηγήσω κι εγώ.

Τα καλύτερα προγνωστικά παίζουν στο bet-hoven.net

Share it