Search

Με υποσχέσεις για την νέα σεζόν το αποχαιρετιστήριο τραπέζι της Δόξα Προσκυνητών!

Με την υπόσχεση το Πρωτάθλημα της νέας σεζόν να αποτελέσει την αφετηρία για νέες ένδοξες σελίδες στην ιστορία του συλλόγου, αποχαιρέτισε τους παίκτες της ομάδας του ο πρόεδρος της Δόξας Προσκυνητών, Γιώργος Λιάγκης, στο τραπέζι του συλλόγου.

Το παρόν έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και το επιτελείο της ομάδας, όπως επίσης ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, Μάνος Γαβριηλίδης, ο γραμματέας της Ένωσης Γιάννης Κοτζαμάνης, το μέλος της Ένωσης Μπόζης Κομνηνός, όπως επίσης και η κα Βούλα Ελευθεριάδου που πέραν από πολιτευτής, ως γιατρός ήταν κοντά στην ομάδα της Δόξας για άλλη μια σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας Προσκυνητών:

“Μια εξαρχής δύσκολη σεζόν τελείωσε για τη Δόξα Προσκυνητών, κάθε τέλος όμως είναι και μια νέα αρχή μια νέα πορεία που θα γίνει με τις καλύτερες προοπτικές για την ομάδα όπως δήλωσε χθες βράδυ ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Λιάγκης στο αποχαιρετιστήριο τραπέζι της φετινής σεζόν.

Μια εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Μάνος Γαυριηλίδης και τα μέλη του Δ.Σ Κομνηνός Μπόζης και Γιάννης Γκοτζαμάνης καθώς και η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Βούλα Ελευθεριάδου η οποία είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και με την ιδιότητα της ως ιατρός.

Να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι στους παίχτες και καλή επιστροφή σε ένα νέο πρωτάθλημα που θα αποτελέσει σίγουρα αφετηρία για νέες σελίδες Δόξας του συλλόγου!!!”

Share it