Search

Και επίσημα κάτοικος Ξάνθης ο Λούκας Πολέτο! Ο Βραζιλιάνος η τρίτη μεταγραφή της Ξάνθης

Και επίσημα κάτοικος Ξάνθης θα είναι τη νέα χρονιά ο 24χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Λούκας Πολέτο Κόστα που αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή απο τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Πολέτο την σαιζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε σε 24 ματς στην Football League έχοντας 3 γκολ και 3 ασίστ, προκαλώντας το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Super League για την απόκτηση του με την Ξάνθη να είναι αυτή που κινήθηκε πιο γρήγορα αλλά και πιο ουσιαστικά απ’ όλους πείθοντας τον πως το καλύτερο βήμα για αυτόν θα είναι να αγωνιστεί στην ομάδα της Θράκης

O Lucas Poletto Costa όπως είναι το πλήρες όνομα του γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 1995 στο Belo Horizonte, της Βραζιλίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Μίλαν πριν πάει στην Σάντος το 2016. Την επόμενη χρονιά 2017-18 ανήκε στη Γκρέμιο, όπου μαζί της αγωνίσθηκε σε 4 παιχνίδια της Βραζιλιάνικης Λίγκας, ενώ πέρσι είχε εξαιρετικές επιδόσεις με την φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη αναφέρει: “Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Lucas Poletto Costa.”

Αυτή είναι η τρίτη μεταγραφή της Ξάνθης μετά τους Αριστοτέλη Καρασαλίδη και Νικόλα Στεπάνοβιτς, και έπονται και άλλες μια και η ομάδα της Ξάνθης κινείται δυνατά για την ολοκλήρωσε όσο πιο άμεσα γίνεται τρεις περιπτώσεων, ενός τερματοφύλακα, ενός επιθετικού και ενός αριστερού μπακ. Σαφέστατα θα γίνουν και άλλες κινήσεις όμως αυτές οι τρεις είναι που βρίσκονται σε προτεραιότητα.

Share it