Search

Ήττα και από την Αρμενία για την Εθνική, τραυματίστηκε ο Σιώπης

Με τέτοιες εμφανίσεις η Εθνική δεν αξίζει απολύτως τίποτα. Για ένα ακόμη ματς, η εικόνα ήταν απογοητευτική, αφού τα έκανε όλα λάθος στον αγωνιστικό χώρο και μετά το 0-3 από την Ιταλία στο ΟΑΚΑ, ηττήθηκε 2-3 από την εξαιρετική Αρμενία, η οποία πλέον είναι στο +2 από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Παρά τις αλλαγές σε πρόσωπα και σχήμα, η Εθνική δεν βελτιώθηκε στο ελάχιστο, δέχτηκε ξανα δυο γκολ νωρίς στο παιχνίδι, όπως στα τρία προηγούμενα παιχνίδια της, μείωσε με τον Ζέκα στο 54′, προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά το τρίτο γκολ με τον Μπαρσεγιάν στο 74′ έκανε ξανά δύσκολα τα πράγματα. Η Εθνική έμεινε με 10 όταν ο Μανώλης Σιώπης τραυματίστηκε στο 78′ (για διάστρεμμα κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες), ο Φορτούνης με απίθανη προσπάθεια στο 87′ μείωσε σε 2-3, αλλά το γκολ του δεν έφτανε.

Πλέον, η Εθνική έχει να παίξει τον Σεπτέμβριο στο Τάμπερε με τη Φινλανδία και με το Λιχτενστάιν στο ΟΑΚΑ, όπου θα προσπαθήσει για το απόλυτο, μήπως και μπει εκ νέου στο κόλπο της πρόκρισης στο Euro 2020. Αυτή την στιγμή, είναι στο -5 από τη Φινλανδία, η οποία πέρασε και από το Βαντούζ κόντρα στο Λιχτενστάιν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Share it