Search

Όλα έτοιμα για το φιλανθρωπικό τουρνουά για τον μικρό Χρήστο!

Λίγες ώρες έμειναν για την έναρξη του φιλανθρωπικού τουρνουά στο Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου, με σκοπό την οικονομική στήριξη στον 8χρονο Χρήστο Θεοδωρίδη από την Κομοτηνή που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να μεταβεί στην Ρωσία.

Το απόγευμα της Τρίτης 11/6, αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του Έβρου που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά έπαιξαν ποδόσφαιρο στην πλατεία Ορεστιάδας, με σκοπό να προσελκύσουν κόσμο και από την γειτονική στο Διδυμότειχο πόλη.

Θυμίζουμε ότι το τουρνουά αρχίζει σήμερα Τετάρτη 12/6 στις 17:30 και συμμετέχουν οι ομάδες Παλαίμαχοι Διδυμοτείχου, Παλαίμαχοι Ορεστιάδας, Επίλεκτοι Βορρά, Επίλεκτοι Νότου.

Η ενδεικτική τιμή εισιτηρίου προς στήριξη του μικρού Χρήστου θα είναι 2 ευρώ.

Η ιδέα του φιλανθρωπικού τουρνουά ανήκει στους ποδοσφαιριστές του Ορφέα Σοφικού Κώστα Συριτούδη και Παύλο Σταματόπουλο, με τον «Σύρι» μάλιστα να αναφέρει στην προσωπική του σελίδα στο facebook τα εξής:

Απο τη συλληψη μιας ιδεας μεχρι μεχρι την υλοποιηση της ειναι ενα μακρυ και πολλες φορες δυσκολο ταξιδι.. Προσωπικα οταν ξεκινησαμε να κανουμε πραξη την ιδεα μας με τον Paulos Stamatopoulos και ετυχε να μιλησω στο τηλεφωνο με τον πατερα του μικρου Χρηστου,τον κ.Παναγιωτη,μου εφτανε για να καταλαβω οτι αυτο που σκεφτηκαμε θα βοηθουσε εναν γονεα που αγαπαει το παιδι του,να το δει υγειες και με μια φυσιολογικη ζωη μπροστα του..! Τι πιο απλο…μια φυσιολογικη ζωη..! Αλλα ολοι εσεις,χωρις να μιλησετε με τον πατερα,χωρις ανταλλαγματα για ολη αυτη την ανταποκριση,εστερνιστηκατε μια ιδεα και την κανατε πραξη..!! Αυτος ο αγωνας ειναι εργο ολων μας!! Και μιας που ειπαμε για αγωνα,η ολοκληρωση ολης αυτης της προσπαθειας θα γινει στο Δημοτικο σταδιο Διδυμοτειχου,σημερα στις 17.30 !! Η αρχη θα γινει με τον αγωνα των παλαιμαχων του Διδυμοτειχου με αυτους του Ορεστη και στη συνεχεια 2 ομαδες Επιλεκτων του Εβρου διαχωρισμενοι σε Βορρα και Νοτο!!

Υ.Γ.1. Θα υπαρξουν δρασεις για τους μικρους μας φιλους στα ημιχρονα των αγωνων!

Υ.Γ.2. Ο κ.Παναγιωτης πατερας του μικρου Χρηστου θα βρισκεται παρων για να ευχαριστει ολους εμας για την βοηθεια που του προσφερουμε!!

Υ.Γ.3. Παναγιώτης Θεοδωρίδης-πατέρας του Χρήστου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974374957
email: [email protected]
Διεύθυνση: Αίγειρος Κομοτηνής – Νομού Ροδόπης
Αριθμός λογαριασμού Τράπεζας Πειραιώς: 5353-060327-546
IBAN GR91 0172 3530 0053 5306 0327 546

Share it