Search

Φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής ο Ουζουνίδης, plan b ο Δέλλας

Η Ελλάδα εμφάνισε για ακόμη μια φορά τις γνωστές παθογένειες και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπάρξουν αλλαγές τις επόμενες ημέρες. Αλλαγές που αφορούν στον πάγκο της ομάδας, καθώς όλη αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Ουσιαστικά οι παίκτες έχουν θέσει βέτο. Ήδη έχει πέσει στο τραπέζι το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ υπάρχει και εναλλακτικό σχέδιο. Ο Άγγελος Αναστασιάδης βρίσκεται από το πρωί στη Θεσσαλονίκη και ο πρόεδρος της ΕΠΟ δέχεται από χθες το βράδυ (11/6) πιέσεις για την αντικατάστασή του.

ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ Ή ΔΕΛΛΑΣ

Πριν το παιχνίδι με την Αρμενία, κυκλοφορούσε το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ. Από σήμερα προκρίνεται το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Εβρίτης τεχνικός μάλιστα, όπως αναφέρει το sport24.gr, ήταν ο πρώτος προπονητής που είχε στο μυαλό του ο πρόεδρος της ΕΠΟ και είχε κάνει μία αρχική κουβέντα μαζί του, τον Νοέμβριο του 2017, όταν ακόμα ήταν προπονητής στον Παναθηναϊκό.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που υποστηρίζουν πως η Εθνική πρέπει να πάει αποκλειστικά στην ομάδα του 2004 και προτείνουν μία λύση με Δέλλα προπονητή, πλαισιωμένο από Γιανακόπουλο, Μπασινά και θα γίνει μία προσπάθεια για ενεργοποίηση και άλλων παικτών από το 2004.

Share it