Search

Μένει μέχρι νεωτέρας στην εθνική ο Αναστασιάδης! Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση της ΕΠΟ

Απόφαση για το μέλλον του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής δεν πάρθηκε την Τετάρτη (12/06), παρά την έντονη φημολογία που ξέσπασε μετά την ήττα από την Αρμενία και τα όσα ακολούθησαν με τις δηλώσεις του Παπασταθόπουλου και το τετ-α-τετ των διεθνών με τον Βαγγέλη Γραμμένο.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων(ΑΠΕ-ΜΠΕ) ο Πρόεδρος της ΕΠΟ βρέθηκε από το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου συζήτησε με τους άμεσους συνεργάτες του για την «επόμενη μέρα» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Από τα όσα διέρρευσαν, ο διοικητικός ηγέτης της Ομοσπονδίας δέχτηκε μεγάλες πιέσεις από αρκετά μέλη του συμβουλίου για να αλλάξει άμεσα ο προπονητής, ωστόσο, ο ίδιος προτίμησε να μην πάρει κάποια απόφαση εν θερμώ.

Το πιθανότερο σενάριο είναι πως ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της «γαλανόλευκης» στο ματς που ακολουθεί με την Φινλανδία στις αρχές Σεπτεμβρίου. Άσχετα με την ονοματολογία που έχει ξεκινήσει από το βράδυ της Τρίτης (11/06) για τους πιθανούς αντικαταστάτες του (ακούγονται τα ονόματα των Ουζουνίδη και Δέλλα), ο Βαγγέλης Γραμμένος προτιμά να ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα και την επόμενη εβδομάδα να πάρει την οριστική του απόφαση.
Εκτός της κακής εικόνας που έδειξε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα δύο τελευταία ματς (με Ιταλία και Αρμενία), αυτό που ίσως παίξει τον πιο σημαντικό ρόλο στην απόφαση της διοίκησης της ΕΠΟ είναι το γεγονός ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει χάσει τον έλεγχο στ΄ αποδυτήρια και οι σχέσεις του με τα «βαριά χαρτιά» της ομάδας, όπως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο Κώστας Μανωλάς, αλλά και ο Βασίλης Τοροσίδης, δεν είναι καθόλου καλές.

Ο κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ, άλλωστε, δήλωσε ξεκάθαρα μετά το ματς με την Αρμενία ότι θα πρέπει οι άνθρωποι που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου οφείλουν να βρουν τι φταίει και να το αλλάξουν, έκανε λόγο για ομάδα που δεν αξίζει να βρεθεί στην τελική φάση του EURO 2020 κι εμμέσως πλην σαφώς έθεσε θέμα προπονητή. Το κλίμα εναντίον του έμπειρου τεχνικού είναι πάρα πολύ βαρύ και το πιθανότερο είναι πως η συνεργασία του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα τελειώσει οριστικά την προσεχή εβδομάδα, οπότε και είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ

Share it