Search

Ο απολογισμός της 10ης αγωνιστικής των play-off και play-out στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 26 γκολ, 2 νίκες γηπεδούχων, 2 ισοπαλίες και 2 νίκες φιλοξενούμενων ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Φινάλε με ήττα για τον Πρωταθλητή Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, νίκη παραμονής για τον Ορφέα Ξυλαγανής, νίκη για την Ελπίδα Σαπών, φινάλε με τρίποντο για την Αναγέννηση Παγουρίων και ισοπαλίες για Στρύμη και Κοπτερό.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και για όλη την σεζόν είχατε για άλλη μια χρονιά την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

PLAY-OFF

Ελπίδα Σαπών-ΑΠΣ Πανθρακικός 2-1

Με 2-1 επικράτησε του Πανθρακικού η Ελπίδα Σαπών και τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Μπόζης στο 22′ άνοιξε το σκορ, ο Καροτενούτο στο 43′ έκανε το 2-0 και ο Βασιλακάκης στο 65′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-3

Με νίκη έκλεισε την σεζόν η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου επικρατώντας εκτός έδρας του Πρωταθλητή Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου. Μετά το τέλος του ματς ακολούθησε η απονομή στους γαλανόλευους, ενώ δεν έλειψαν οι εκπλήξεις αλλά και οι βραβεύσεις σε ανθρώπους που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στην ομάδα.

Δόξα Σώστη-Αναγέννηση Παγουρίων 3-4

Δεν θα μπορούσε να κλείσει με καλύτερο τρόπο μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για την Αναγέννηση Παγουρίων που κέρδισε με 3-4 την Δόξα Σώστη στην μοναδική νίκη που σημείωσε στα play-off. Καρέ τερμάτων πέτυχε ο Πασχάλης (20′,57′,67′,78′), ενώ για τους γηπεδούχους δύο τέρματα πέτυχε ο Τζιαφάλιας 4′ και 49′ και ένα ο Κοτζαντίσολγλου στο 41′.

PLAY-OUT

Δόξα Γρατινής-Ορφέας Στρύμης 3-3

Ισόπαλοι με 3-3 αναδείχθηκαν Δόξα Γρατινής και Ορφέας Στρύμης. Για τους τυπικά γηπεδούχους σκόραραν οι Γαβριήλ στο 5′ και το 30′ και Νεαζή Αλή στο 55′, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Βελαώρας σημείωσε δύο γκολ στο 50′ και το 70′ και ο Παπάς ένα στο 75′.

Βιστωνίδα Κοπτερού-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 2-2

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν Βιστωνίδα Κοπτερού και Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων με τους φιλοξενούμενους να γίνονται η τέταρτη ομάδα που υποβιβάζεται από την Α’ κατηγορία. Ο Βουτσάς έκανε το 0-1 στο 10′, ο Μιχαλακέλης ισοφάρισε στο 42′, ο Πριτσίδης πέτυχε το 1-2 στο 80′ και ο Πρίφτης στο 87′ σκόραρε για το τελικό σκορ.

Ορφέας Ξυλαγανής-Δόξα Προσκυνητών 2-0

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στις τάξεις του Ορφέα Ξυλαγανής αφού μετά την νίκη με 2-0 επί της Δόξας Προσκυνητών, το ιστορικό σωματείο εξασφάλισε την παραμονή του στην Α’ κατηγορία. Αμφότερα τα δύο τέρματα της αναμέτρησης πέτυχε ο Βουλγαρίδης στο 7′ και το 21′.

Θυμηθείτε την τελική βαθμολογία της Α‘ ΕΠΣ Θράκης.

Share it