Search

Εμφατική νίκη της Εθνικής Νέων των Θυμιάνη και Φάκη επί του Κιργιστάν!

Με εμφατική νίκη 4-1 επί του Κιργιστάν ολοκλήρωσε της υποχρεώσεις της στον Β’ όμιλο του διεθνές τουρνουά Granatkin που διεξάγεται στην Αγία Πετρούπολη η Εθνική ομάδα Νέων, και πλέον αναμένει το απογευματινό(19:30) ματς της Τουρκίας με Τατζικιστάν που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου αλλά και τι αγώνες κατάταξης θα δώσει η Εθνική μας.

Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα άνοιξε το σκόρ στο 16′ με τον Βρακά και διπλασίασε τα τέρματα της στο 27′ με τον Τζίμα. Το 3-0 που ήταν και σκόρ ημιχρόνου πέτυχε ο Πουρνάρας τρία λεπτά αργότερα. Το 4-0 σημείωσε στην επανάληψη ο Φέκκας μετά απο ωραία ασίστ του Μιχελή.  Το μόνο που κατάφερε το Κιργιστάν ήταν να μειώσει σε 4-1, με τον  Αρκτιμπάεφ.

Βασικός σε ακόμη ένα ματς ξεκίνησε ο αμυντικός της Ξάνθης Κώστας Θυμιάνης που είχε εξαιρετική παρουσία, ενώ ο επιθετικός του ΑΟΞ Γιάννης Φάκης πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 53′. 

ΕΛΛΑΔΑ:  Σουρδής, Αθανασίου, Κόκοβας(53′ Αρβανίτης), Θυμιάνης, Καρδάρης, Φέκκας, Μιχελής, Τζίμας(53′ Φάκης), Τσέλιος(60′ Βουτσάς), Βρακάς(53′ Τσακίρης), Πουρνάρας(60′ Τσακαλίδης)

Share it