Search

Φινάλε 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ12 της ΕΠΣ Έβρου με Ποντιακό στην κορυφή

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και η τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ12 της ΕΠΣ Έβρου αυτή τη φορά στην Ορεστιάδα (γήπεδο Ορέστη) το Σαββάτο 8 Ιουνίου με δεκαπέντε αγώνες σε 3 γύρους.

Μετά και από τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής, ο Ποντιακός είναι αυτός που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους από την 2η Καππαδοκία.

Η επόμενη και τελευταία αγωνιστική θα λάβει χώρα στο γήπεδο Εξώπολης στην Αλεξανδρούπολη.

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία εδώ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ για την 3η αγωνιστική:

«Η ΕΠΣ Έβρου ευχαριστεί τον Ορέστη Ορεστιάδας και τα στελέχη του, για την άψογη φιλοξενία, φροντίδα και οργάνωση των γηπέδων. Επίσης ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια και συμβολή τους ανθρώπους της Ένωσης Οινόης και του Ηρακλή Σαγήνης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές αλλά και τους γονείς, συγγενείς και φίλους των νεαρών ποδοσφαιριστών για τη συμμετοχή τους.

Ακολουθεί η τέταρτη και τελευταία ημέρα – αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ12, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη (γήπεδο Εξώπολης) το ερχόμενο Σάββατο 15 Ιουνίου 2019, από νωρίς το πρωί (οι ακριβής ώρες έναρξης θα γνωστοποιηθούν σύντομα), σε 3 γύρους και θα κλείσει με την τελετή λήξης με τις απονομές.

Το πρωτάθλημα Κ12 διοργανώνεται από την ΕΠΣ Έβρου για πρώτη φορά φέτος και ήδη έχει κατακτήσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και Καλή Συνέχεια!»

Share it