Search

Με Ξενιτιδή ξεκινά την Δευτέρα η προετοιμασία του Ολυμπιακού!

Νωρίτερα από ποτέ ξεκινά την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» να μαζεύονται στου Ρέντη τη Δευτέρα(10/6) για την «πρώτη» της αγωνιστικής περιόδου 2019-20! Μια σεζόν κατά την οποία οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά πολύ νωρίτερα από αυτό θα προσπαθήσουν να «επιβιώσουν» από τρεις προκριματικούς γύρους εν μέσω καλοκαιριού, με στόχο την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού μετά απο εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς θα είναι και ο ξανθιώτης αρχηγός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Γιώργος Ξενιτίδης. Ο Ξενιτίδης ο Βασίλης Τοροσίδης όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα δώσουν το «παρών» στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη και τις πρώτες δύο ημέρες άπαντες θα περάσουν από τα καθιερωμένα και απαραίτητα εργομετρικά τεστ. Βεβαίως, ακόμη το… δυναμικό της ομάδες δεν θα είναι πλήρες αφού υπάρχουν και αυτοί που έχουν λίγες παραπάνω μέρες άδειας, όπως οι διεθνείς αλλά και το νέο απόκτημα της ομάδας, Ματιέ Βαλμπουενά

Από εκεί και έπειτα, η ομάδα  του Πειραιά θα παραμείνει για προπονήσεις στου Ρέντη για τις επόμενες δύο εβδομάδες όπως είχε ζητήσει ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς, ενώ στις 24 του μηνός θα αναχωρήσει για το Γκντανσκ της Πολωνίας όπου μέχρι τις 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Εκεί, όπως και στην Αυστρία αλλά και στην Αθήνα κατά την επιστροφή από το εξωτερικό, θα δοθούν και αρκετά δυνατά φιλικά, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών θέλει να δει την ομάδα του να ανεβάζει νωρίς αγωνιστικούς ρυθμούς ελέω προκριματικών.

Σημειώνεται επίσης ότι στις 18 Ιουνίου είναι η προγραμματισμένη η κλήρωση της 1ης και της 2ης προκριματικής φάσης του Champions League, κατά την οποία ο Ολυμπιακός θα μάθει τους αντιπάλους του στο δρόμο προς τους ομίλους.

Ο αρχηγός της ομάδας Νέων των “ερυθρολεύκων” προερχόμενος από το Τύμπανο της Ξάνθης, έπαιζε στην Ακαδημία της Βιστωνίδας οπού ξεχώριζε με την παρουσία του, προτού πάρει μεταγραφή στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού το 2013. Ο ταλαντούχος ξανθιώτης χαφ έχει πάρει πρωτάθλημα με την Κ15, την Κ17 και την Κ20 του Ολυμπιακού ενώ τον Νοέμβριο του 2017 στον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα για το UEFA Youth League έτρεξε 13.489 μέτρα, προκαλώντας αίσθηση με αυτήν την επίδοση

Πέρα απο τον ξανθιώτη μέσο στην προετοιμασία του Ολυμπιακού θα μετέχουν επίσης οι Κωνσταντίνος Τζολάκης, Γιώργος Μαρίνος, Απόστολος Ηλίας Μαρτίνης, Βασίλης Σουρλής και Αλέξανδρος Βοίλης.

Αναλυτικά, οι ημερομηνίες του «ερυθρόλευκου» καλοκαιριού.

10 Ιουνίου: Πρώτη συγκέντρωση της ομάδας
18 Ιουνίου: κλήρωση 1ης και 2ης προκριματικής φάσης
24 Ιουνίου: Αναχώρηση για δεύτερο στάδιο προετοιμασίας
22 Ιουλίου: κλήρωση 3ης προκριματικής φάσης
23/24 Ιουλίου: 2η προκριματική φάση – 1ο ματς
30/31 Ιουλίου: 2η προκριματική φάση – 2ο ματς
5 Αυγούστου: κλήρωση πλέι-οφ
6/7 Αυγούστου: 3η προκριματική φάση – 1ο ματς
13 Αυγούστου: 3η προκριματική φάση – 2ο ματς
20/21 Αυγούστου: πλέι-οφ – 1ο ματς
27/28 Αυγούστου: πλέι-οφ – 2ο ματς

Share it