Search

Με εξαιρετικές εντυπώσεις, βράβευση Μπ. Χατζημεστή και ξεχωριστές παρουσίες το 1ο καμπ τερματοφυλάκων στην Ξάνθη!

Το πρώτο καμπ για τερματοφύλακες στην Ξάνθη είναι γεγονός, με τον προπονητή τερματοφυλάκων του Ηρακλή Ζυγού Ανέστη Καφετζόπουλο μαζί με μερικούς εκ των κορυφαίων προπονητών τερματοφυλάκων που εργάζονται σε ομάδες της Ξάνθης να πραγματοποιούν με πολύ θετικά μηνύματα την πρώτη συνάντηση το Σάββατο 8 Ιουνίου.

Στο καμπ που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ζυγού οι νεαροί τερματοφύλακες που έδωσαν το παρών στο 1ο καμπ τερματοφυλάκων είχαν την ευκαιρία να μάθουν απο τους κορυφαίους, μια και ρόλο καθηγητών είχαν ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΑΟΞ, Αλέκο Μαλαδένη, τον προπονητή τερματοφυλάκων των Ακαδημιών της Ξάνθης Νίκο Καλαϊτζή, του Άρη Αβάτου Στέλιου Μπούκα, του Ορφέα Ευγένιου Τζελέπη και του πολύπειρου προπονητή της Βιστωνίδας Μανώλη Μουστάκη, όπως φυσικά και του διοργανωτή Ανέστη Καφετζόπουλου.

Βέβαια οι νεαροί τερματοφύλακες δέχτηκαν και δύο μεγάλες εκπλήξεις καθώς στο καμπ βρέθηκαν και είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί τους ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, Παναγιώτης Σταθάκης αλλά και ο σπουδαίος πρώην τερματοφύλακας Ξάνθης, Ζενίτ και Ολυμπιακού Γιούρι Λοντίγκιν.

Ενώ πέρα απο τους προπονητές την ευκαιρία να μετέχουν στο καμπ ως εκπαιδευτές είχαν και αρκετοί ξανθιώτες τερματοφύλακες όπως οι Μανώλης Δεμένικος, Απόστολος Τσιλιγγίρης, Θόδωρος Αθανασίου, Χάρης Ευκαρπίδης και πολλοί ακόμη που αγωνίζονται σε ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης.

Πριν την έναρξη του καμπ τους νεαρούς τερματοφύλακες υποδέχθηκε ο Ανέστης Καφετζόπουλος ενώ πέρα απο τους προπονητές τερματοφυλάκων τον λόγο για να υποδεχτούν τους εκπαιδευόμενους πήραν επίσης ο Ενωσιακός τεχνικός Απόστολος Κουτρουλός και ο Πρόεδρος του Ηρακλή Ζυγού Δημήτρης Τερζανίδης.

Να σημειώσουμε πως οι διοργανωτές προχώρησαν και σε μια ξεχωριστή βράβευση, τιμώντας τον βετεράνο τερματοφύλακα και ψυχή του Ορφέα Ξάνθης, Μπάμπη Χατζημεστή για την προσφορά του στο ξανθιώτικο ποδόσφαιρο.

Share it