Search

Το 2.15 Ουκρανία και το combo στη Νορβηγία!

Ημέρα… Εθνικών ομάδων η Παρασκευή και στο κουπόνι τον πρώτο λόγω έχουν οι διοργανώσεις των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων. Εμείς θα εστιάσουμε στα προκριματικά του Euro 2020 και θα πάμε με ένα ποντάρισμα στα γκολ και ένα συνδυαστικό.

Ουκρανία – Σερβία

Θετικό το πρόσημο για την Ουκρανία μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών του Euro. Μετά την ισοπαλία στην Πορτογαλία, επικράτησε με σκορ 2-1 του Λουξεμβούργου και εφόσον κερδίσει σήμερα, αποκτά αυτόματα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Εξάλλου, σε τέτοιο όμιλο δεν χωράνε απώλειες. Την ίδια ώρα, η Σερβία εξακολουθεί να τρέχει αήττητο σερί από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Οι «πλάβι» απέσπασαν επίσης ισοπαλία από την Πορτογαλία στο μοναδικό ματς που έχουν δώσει μέχρι στιγμής στη διοργάνωσης. Αν ωστόσο φύγουν αλώβητη και από το Λβιβ απόψε, κάνουν γερό μπάσιμο για την πρόκριση. Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε ισορροπημένο ματς απόψε. Δεδομένης της ποιότητας εκατέρωθεν, θεωρούμε το αμφίσκορο πολύ καλοπληρωμένο. Για αυτό, θα πάρουμε το G/G.

Νορβηγία – Ρουμανία

Μόλις ένας βαθμός είναι ο απολογισμός της Νορβηγίας μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές των ομίλων. Αυτός ήρθε με δραματικό τρόπο και το εντός έδρας 3-3 με τη Σουηδία. Παρουσίασε χτυπητά αμυντικά προβλήματα και παρότι μέχρι το 91′ προηγούνταν 3-1, δέχθηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις και έμεινε με τη… χαρά. Στον αντίποδα, η Ρουμανία γνώρισε αναμενόμενη ήττα στην πρεμιέρα της στη Σουηδία. Ωστόσο, στο δεύτερο παιχνίδι της, ήταν αυτή που έπρεπε και επιβλήθηκε άνετα με σκορ 4-1 των Νήσεων Φερόε. Βέβαια, αμυντικές αδυναμίες παρουσιάζουν και οι Ρουμάνοι. Για αυτό δεν τους δίνουμε ιδιαίτερη τύχη σήμερα. Θα πάμε με τη διπλή ευκαιρία των Νορβηγών, σε combo με το over 1.5.

Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος στο foxbet.gr

Share it