Search

Τέλος ο Αμοιρίδης και νέα εποχή με Χρήστο Βαχαρίδη στον πάγκο για τον Λεύκιππο Ξάνθης!

Σε νέα εποχή μπαίνει ο Λεύκιππος Ξάνθης που ανακοίνωσε πως για προσωπικούς λόγους ο Παναγιώτης Αμοιρίδης δεν θα μπορέσει να συνεχίσει την συνεργασία του με τον σύλλογο, με την ομάδα της Ξάνθης πάντως να βρίσκει άμεσα λύση ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ξανθιώτη προπονητή Χρήστο Βαχαρίδη!

Ο Βαχαρίδης που τα προηγούμενα χρόνια εργαζόταν στην Ακαδημία της Ασπίδας Ξάνθης, οδηγώντας την Παιδική ομάδα του συλλόγου ως τα τελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος το 2016 καταλαμβάνοντας μάλιστα και την 5η θέση, ενώ το 2018 πριν αποχωρήσει απο τον σύλλογο είχε οδηγήσει την Εφηβική ομάδα ως τον τελικό της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Πλέον ο πολλά υποσχόμενος ξανθιώτης τεχνικός αναλαμβάνει το Ανδρικό τμήμα του Λεύκιππου.

Αναλυτά το δελτίο τύπου αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Λεύκιππος Ξάνθης, ανακοινώνει στους φιλάθλους της ομάδας τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Αμοιρίδη.
Ο Παναγιώτης συνέβαλε τα μέγιστα στην πολύ καλή πορεία του Λεύκιππου κατά τη διάρκεια της χρονιάς στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Η πορεία αυτή επισφραγίστηκε θριαμβευτικά με τη νίκη της ομάδας στη διαδικασία
των αγώνων κατάταξης για την κατάληψη θέσης, που δύναται να οδηγήσει σε άνοδο στην Β’ Εθνική.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Λεύκιππου, σεβόμενοι απόλυτα τους προσωπικούς λόγους που επικαλέστηκε ο προπονητής της ομάδας, αποδέχθηκαν ομόφωνα την παραίτηση του. Σε ευχαριστούμε για όλα Παναγιώτη και καλή συνέχεια στην καριέρα σου!
Εν συνεχεία, είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στην οικογένεια του Λεύκιππου το νέο μας προπονητή Χρήστο Βαχαρίδη, ο οποίος θα αναλάβει ως πρώτος προπονητής το ανδρικό τμήμα του Αθλητικού μας Ομίλου.
Ο Χρήστος Βαχαρίδης, έχει εργαστεί στο παρελθόν ως προπονητής στις ομάδες ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και GIANNENA B.C., ενώ από τη σεζόν 2012- 2013 έως και τη σεζόν 2017-2018 εργάστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην ομάδα
της πόλης μας AΣΠΙΔΑ Ξάνθης.
Το πλάνο που παρουσίασε ο νεαρός προπονητής καθώς και οι φιλοδοξίες του για τη δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας ταυτίζονται απόλυτα με το όραμά μας.
Καλώς ήρθες Χρήστο, σου ευχόμαστε καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες!

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                                   Ο Γραμματέας
Σαββίδης Ματθαίος                                                Χάρης Ζακόπουλος

Share it