Search

Και επίσημα παρελθόν απο την Ξάνθη οι Κάστρο και Σιλά

Μετά τους Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Σάκη Γκαραβέλη, Οκάν Χατζητερζόγλου, Ντίνις Αλμέιδα, Δημήτρη Μελιόπουλου, Ραφαήλ Μελισσόπολου, Μπρίτο, Σαρπόγνκ και Έρικ Γέντρισεκ η Ξάνθη προχώρησε στην γνωστοποίηση της αποχώρησης των Ματίας Κάστρο και Σαλιμό Σιλά

Με αυτούς οι αποχωρήσεις έφτασαν αισίως της 11 και ακόμη δεν τελείωσαν καθώς όπως σας έχει προαναγγείλει εδώ και καιρό το SA συνολικά απο την ομάδα της Ξάνθης αναμένεται να αποχωρήσουν τουλάχιστον 14 ποδοσφαιριστές.

Πάντως ο Κάστρο φρόντισε απο την χθές(5/6) να αποχαιρετήσει επίσημα την Ξάνθη με ανάρτηση του στα Ελληνικά(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη για φινάλε της συνεργασίας της με Κάστρο και Σιλά:

“Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Ματίας Κάστρο και Σαλιμό Συλλά, τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Ο 27χρονος Αργεντινός επιθετικός Ματίας Κάστρο σε 49 εμφανίσεις είχε 10 γκολ και 1 ασίστ την διετία που αγωνίστηκε με την ξανθιώτικη φανέλα.

Από τον Ιανουάριο του 2017 ο 25χρονος Γάλλος μπακ Σαλιμό Συλλά είχε 56 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας 2 γκολ και δίνοντας 3 ασίστ με την Xanthi FC.”

Share it