Search

Πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου για το Πανελλήνιο Beach Handball, τον Ιούλιο το τουρνουά της Αλεξανδρούπολης

Η Επιτροπή Beach Handball της ΟΧΕ ανακοινώνει την έναρξη του 20ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών- Γυναικών καθώς και τα τουρνουά του φετινού καλοκαιριού.

Στην παραλία των Αγίων Αποστόλων Νέας Κυδωνίας στα Χανιά θα διεξαχθεί το 1ο τουρνουά από αύριο Παρασκευή 7/6  έως και την Κυριακή 9/6. Στην Αλεξανδρούπολη φέτος το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 11-14 Ιουλίου.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα έχουν μόνον Αθλητικά Σωματεία – μέλη της Ο.Χ.Ε., οι ομάδες των οποίων θα πρέπει να έχουν δηλωθεί στο European Beach Handball Tour (ebt), καθώς και ξένες ομάδες οι οποίες είναι δηλωμένες στο ebtπριν από την έναρξη του Ελληνικού τουρνουά στο οποίο προτίθενται να συμμετάσχουν.

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στο 20ο Πανελλήνιο (Διασυλλογικό) Πρωτάθλημα Beach Handball πρέπει να έχουν εγγραφεί στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητών Beach Handball της Ο.Χ.Ε. και να μην είναι τιμωρημένοι/ες σύμφωνα με το Πειθαρχικό Δίκαιο της Ο.Χ.Ε. Κάθε ομάδα πρέπει να δηλώσει μέχρι και 25 αθλητές το ανώτερο από τους οποίους θα προκύπτει η δωδεκάδα του κάθε τουρνουά.

Τα τουρνουά του 20ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Handball:

7-9 Ιουνίου, Άγιοι Απόστολοι- Χανιά
14-16 Ιουνίου, Παραλία Κατερίνης
11-14 Ιουλίου, Αγία Παρασκευή- Αλεξανδρούπολη
19-21 Ιουλίου, Παραλία Πρέβεζας
2-4 Αυγούστου, Φάληρο (6ο Κύπελλο Ελλάδος)- Σε συνεργασία με Περιφέρεια Αττικής
9-10 Αυγούστου, Πάτρα (Final-4)- Test Event για τους Παράκτιους Μεσογειακούς

Share it