Search

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μάτιας Κάστρο στην Ξάνθη!

Παρότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, όπως έχετε διαβάσει εδώ και αρκετό καιρό απο το Sportsaddict(θυμηθείτε ΕΔΩ) ο Ματίας Κάστρο δεν θα συνεχίσει να φορά την φανέλα της Ξάνθης, και μετά απο 2 χρόνια αποχαιρετά την Ξάνθη και την Ελλάδα.

Ο Κάστρο που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 την πρώτη του χρονιά στην Ξάνθη είχε 17 συμμετοχές σκοράροντας 3 γκολ στο πρωτάθλημα και 2 γκολ σε 5 ματς Κυπέλλου, ενώ φέτος σε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα σκόραρε 5 τέρματα έχοντας διπλάσιο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με την πρώτη του χρονιά.

Ο Αργεντίνος επέλεξε να αποχαιρετήσει με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με ένα κείμενο γραμμένο στα Ελληνικά, οπού γράφει: “Ήταν χαρά μου που φόρεσα αυτά τα χρώματα, έχω κρατήσει τις καλύτερες αναμνήσεις. Είμαι ευγνώμων σε όλους τους φιλάθλους, στους ανθρώπους του συλλόγου, σε όλο το προσωπικό και πάνω από όλα στους συμπαίκτες μου που από την πρώτη μέρα με έκαναν να αισθανθώ πολύ καλά. Η Ελλάδα εκτός από το ότι είναι μια όμορφη χώρα, είναι μια χώρα με σπουδαίους ανθρώπους. Σας εύχομαι τα καλύτερα! Πάμε Ξάνθη!!”

Share it