Search

Δεν συνεχίζει στον πάγκο του Άρη Πηγών ο Κώστας Τερζανίδης! Το αντίο του και το ευχαριστώ της διοίκησης

Σύντομο αποδείχτηκε το πέρασμα του Κώστα Τερζανίδη απο τον πάγκο του Άρη Πηγών που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας.

Ο ξανθιώτης τεχνικός που ανέλαβε τον Φεβρουάριο σε μια δύσκολη αγωνιστικά περίοδο για τον σύλλογο τον βοήθησε να φτάσει σε άνετη παραμονή όμως οι διοικητικές αλλαγές στην ομάδα των Πηγών οδήγησαν της δύο πλευρές σε φιλικό διαζύγιο.

Για την παρουσία του στον σύλλογο ο Κώστας Τερζανίδης αποχαιρέτησε την ομάδα του Άρη γράφοντας: ” Ένα σύντομο αλλά ξεχωριστό ποδοσφαιρικό ταξίδι έλαβε τέλος!Τιμή που ήμουν προπονητής σε ένα ερασιτεχνικό σωματείο με επαγγελματική λειτουργία και φοβερή διοίκηση! Η ομάδα θα κινηθεί με συντηρητικό πλάνο τη νέα χρονιά και προτιμήσαμε από κοινού να μην πορευτούμε μαζί. Εύχομαι στα παιδιά των Πηγών να πετύχουν τους στόχους και καλή τύχη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας!”

Με την διοίκηση του συλλόγου να σπεύδει να ευχαριστήσει τον Κώστα Τερζανίδη για την πολύτιμη βοήθεια του, με την ανακοίνωση της ομάδας να αναφέρει: ” Ο Α.Μ.Σ ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ ευχάριστη τον προπονητή Κώστα τερζανίδη για την προσφορά του στην ομάδα αυτόν τον καιρό. Ήρθε σε μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα και μας βοήθησε σε πολλά θέματα. Τον ευχόμαστε καλή πορεία σε ότι και αν κάνει στη ζωή του”

Γενικά πάντως οι αλλαγές είναι αρκετές στον σύλλογο των Πηγών, αναλυτικά οι αποφάσεις μετά την Γ.Σ. του συλλόγου:

Μετά από την χθεσινή επιτυχημένη Γενική Συνέλευση παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκαν και οι εκλογές για νέο ΔΣ το οποίο έχει την ακόλουθη σύνθεση:

Τζουρίδης Νικόλαος Πρόεδρος
Νικολόπουλος Δημήτριος Αντιπρόεδρος ‘Α

Ντανατζής Ιωάννης Αντιπρόεδρος ‘Β
Γιαντσελίδης Πέτρος Γεν. Γραμματέας
Λεπίδας Ιωάννης Γεν. Αρχηγός
Ευαγγέλου Αργύριος Ταμίας
Κόκκορης Ιωάννης Έφορος Γηπέδου

Ελευθερόπουλος Άγγελος Υπ. Δημ. Σχέσεων
Καραματσίδης Πασχάλης Μέλος

Λεπίδας Δημήτριος Αν. Μέλος
Γιαντσελίδης Ιωάννης Αν. Μέλος
Κουτρουλός Γεώργιος Αν. Μέλος
Βεζυριανίδης Ανδρέας Αν. Μέλος
Παπαδόπουλος Γεώργιος Αν. Μέλος

Νέος προπονητής της ομάδας μας ο Δημήτρης Τσάκωνας, ένα δικό μας παιδί που προέρχεται από τα σπλάχνα του ΑΡΗ ΠΗΓΩΝ. Τον ευχόμαστε καλή δύναμη και εκπλήρωση των στόχων μας.

Στόχος της ομάδας η σταθεροποίηση στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Ά κατηγορίας.

 

Share it