Search

Απόλυτα επιτυχημένο το 4ο τουρνουά αλληλεγγύης «Δημήτρης Μπακιρτζής» στο Σουφλί (photos)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε το σαββατοκύριακο 1-2/6/2019 το 4ο τουρνουά αλληλεγγύης «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ» ο Α.Σ. Έβρος Σουφλίου σε συνεργασία με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ AEΚ, υπό την αιγίδα της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ.

Οι αγώνες έγιναν στο Σουφλί στις ηλικιακές κατηγορίες Κ14, Κ12, Κ10, Κ8, ενώ διοργανώθηκε και τουρνουά κοριτσιών.

Πήραν μέρος οι ομάδες των συλλόγων Έβρος Σουφλίου, Α.Ε. Διδυμοτείχου, Α.Ο. Τυχερού, Θράκη Φερών, Ασπίδα Ξάνθης, Ποντιακός Αλεξ/πολης και Ορέστης Ορεστιάδας.

Παρών ήταν και ο νέος Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ Ηλίας Κυριακίδης, ο οποίος μίλησε με προπονητές και στελέχη των ακαδημιών, αλλά και με τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν.

Εκτός από το αγωνιστικό ενδιαφέρον του τουρνουά, σημαντική ήταν και η κοινωνική του διάσταση. Λόγω του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του, κάθε ακαδημία χορήγησε προς τον σκοπό αυτό το συμβολικό ποσό των 2 ευρώ ανά παιδί. Δεν έλειψαν και οι συγκινητικές στιγμές, όταν παιδιά με ειδικές ανάγκες έπαιξαν ποδόσφαιρο με τη βοήθεια συνοδών και μικρών ποδοσφαιριστών! Ο Εβρος Σουφλίου προσφέρει σε κάθε ευκαιρία βοήθεια στον σύλλογο φίλων ΑμΕΑ Σουφλίου «Νήμα Ζωής». 

Share it