Search

Αποχαιρετούν την Αναγέννηση Παγουρίων και την Κομοτηνή οι Μιχαήλ Πολυμένωφ και Δημήτρης Κεφής!

Με τις σπουδές τους να φτάνουν στο τέλος, έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσουν και την αγαπημένη τους ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Ο λόγος για τους Μιχαήλ Πολυμένωφ (αριστερά) και Δημήτρη Κεφή (δεξιά) οι οποίοι στο τέλος της σεζόν αποχωρούν τόσο από την Κομοτηνή όσο και από την Αναγέννηση Παγουρίων, με δύο μηνύματα στους λογαριασμούς τους, αποχαιρέτησαν τον σύλλογο.

Αναλυτικά ο Πολυμένωφ αρχικά έγραψε: “Και κάπου εδώ το ταξίδι σ αυτήν την πόλη και αυτήν την ομάδα έφτασε στο τέλος του!Νιώθω πολύ χαρούμενος και περήφανος που πετύχαμε ολα αυτά τα 2 τελευταία χρόνια!!Ένα ευχαριστώ σε όσους ασχολήθηκαν με την ομάδα,στον πρόεδρο και φυσικά στον προπονητη μας που μας είχε όλους σαν παιδιά του και προσπαθούσε για το καλύτερο!Τελος αφηνω τον “κοντό μου” (Δημήτρης Κεφής)!Τι να πρωτοπει κανείς για σένα!!Όχι μόνο για το ποδοσφαιρικό κομμάτι αλλά κυρίως για το ΗΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΣΟΥ!Τιμή μου που είμασταν συμπαίκτες 2 χρόνια!!Καλή συνέχεια στην ομάδα και ευχαριστώ για όλα!!!”

Με τον Κεφή στη συνέχεια να απαντά: “2 χρόνια απίστευτα στην ομάδα! Ειμαι πραγματικά χαρούμενος για όσα πετύχαμε αλλα κυρίως επειδή γνώρισα και συνεργάστηκα με σένα Μιχαήλ Πολυμένωφ !! Πραγματικά σπανίζουν άνθρωποι σαν εσένα! Τόσο συνεργάσιμος, έτοιμος να βοηθήσεις τους πάντες!! Έχεις μεγάλη καρδιά και πραγματικά εύχομαι ολόψυχα να καταφέρεις ο.τι θες και να στα φέρει η ζωή όπως θες γιατι το αξιζεις!!”

Share it