Search

Στην Ιταλία για το ERASMUS SPORT+ η Ακαδημία του Άρη Πετεινού!

Στο Παλέρμο της Ιταλίας βρέθηκαν ο Πρόεδρος του Άρη Πετεινού Φίλιππος Παραστατίδης μαζί με τους Μιχάλη Πουσπουρίκα και Πέτρο Γιαρισκάνη στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS SPORT+, που είναι μια μια συνέχεια της 1ης διακρατικής συνάντησης του προγράμματος Footapp

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητεςΈνας ερασιτεχνικός σύλλογος, ίσως ο μοναδικός στην Ελλάδα, αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS SPORT+ και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονταιΜε αφορμή την τρίτη συνάντηση εργασίας στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS SPORT+ αποστολή από το σύλλογο μας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Φίλιππο Παραστατίδη και τους συνεργάτες του Συλλόγου, Μιχάλη Πουσπουρίκα και Πέτρο Γιαρισκάνη επισκέφτηκε από τις 23 -25 Μαΐου το Παλέρμο της Σικελίας , την έδρα του Αθλητικού Κέντρου του Πανεπιστημίου του Παλέρμο (CUS PALERMO).  Στη συνάντηση παραβρέθηκε και αποστολή από τη Βουλγαρία (Ακαδημία ποδοσφαίρου του Κίρτζαλι).

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, παπούτσια και εσωτερικός χώροςΣτο πλαίσιο της συνάντησης, έγινε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου, έγιναν εξειδικευμένες διαλέξεις σε θέματα φυσικής αγωγής σε αναπτυξιακές ηλικίες, παρουσιάστηκε από την αποστολή μας τμήμα της εφαρμογής FOOTAPP και έγινε ανταλλαγή απόψεων για βελτιώσεις. Επίσης, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη σε κεντρικό σχολείο της πόλης όπου αναπτύχθηκε η αθλητική εκπαιδευτική διαδικασία από τη διευθύντρια του σχολείου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, οθόνη, γραφείο και εσωτερικός χώροςΤέλος, ορίστηκε η τελευταία συνάντηση του προγράμματος που θα γίνει στην Ελλάδα τον Οκτώβριο. Ο σύλλογός μας εργάζεται για την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής και προπονητικής διαδικασίας στις αναπτυξιακές ηλικίες αλλά για την εξέλιξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Share it