Search

Με εξαιρετικές εμφανίσεις γύρισε απο Ιταλία ο Γκριγκοριάν που προβάρει τα “κιτρινόμαυρα”!

Επέστρεψε απο την Ιταλία οπού βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα ο αμυντικός του Απόλλωνα Ξάνθης, Βασίλης Γκριγκοριάν που ταξίδεψε στο Μιλάνο για το Mondialito Junior οπού πέρασε απο το “μικροσκόπιο” της ΑΕΚ.

Ο ταλαντούχος ξανθιώτης αμυντικός άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με την παρουσία του με την φανέλα της U16 της ΑΕΚ και όπως πληροφορείται αποκλειστικά το Sportsaddict αναμένεται άμεσα να βρεθεί στην Αθήνα μαζί με γονείς και τους ιθύνοντες της Ξανθιλώτικης ακαδημίας για της τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του!

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του Sportsaddict η εισήγηση του προπονητή της Κ16 της ΑΕΚ ήταν θετική ενώ εξαιρετική άποψη έχουν για τον Γκριγκοριάν και οι ιθύνοντες της “κιτρινόμαυρης” Ακαδημίας και πλέον απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να κάνει το μεγάλο άλμα. Μεταγραφή αν μη τι άλλο σπουδαία για τον 16χρονο Βασίλη Γκριγκοριάν που τα τελευταία δύο χρόνια ειδικά έχει γεμάτες συμμετοχές στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης με την φανέλα του Απόλλωνα ενώ ήταν και αρχηγός της Μεικτής ομάδας Νέων, οπού είχε γεμάτες χρονιές.

Η μεταγραφή του Γκριγκοριάν αποτελεί αναμφισβήτητα και μια επιβράβευση της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία του Απόλλωνα Ξάνθης που μετά τους Βαχέ Μαρκοσιάν, Δημήτρη Μπαζοίδη, Άρμαν Μαρκοσιάν στην ΠΑΕ Ξάνθη ετοιμάζεται να δώσει ακόμη ένα “διαμαντάκι” της σε ΠΑΕ ομάδας της Super League

Share it