Search

Αυτοί είναι οι 42 σύμβουλοι που εξελέγησαν και απαρτίζουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης!

Γνωστοί έγιναν από το Πρωτοδικείο Ξάνθης οι σταυροί προτίμησης για όλους τους υποψήφιους όλων των συνδυασμών, απ’ όπου προέκυψαν τα 42 μέλη που απο την 1η Σεπτεμβρίου θα απαρτίζουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης

Η παράταξη του νέου Δημάρχου Ξάνθης, Μανώλη Τσέπελη που ήταν ενωτικός στο πρώτο του μήνυμα(δείτε ΕΔΩ) θα έχει πέρα απο τον Δήμαρχο ακόμη 10 συμβούλους, ενώ ακριβώς ίδιος θα είναι ο αριθμός και της “αντιπολίτευσης” υπο τον Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο. Απο εκεί και πέρα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο η παράταξη του Σάββα Μελισσόπουλου θα δώσει το παρών με 8 συμβούλους, 6 συμβούλους θα έχει η παράταξη του Γιάννη Παπαχρόνη ενώ απο 3 αυτές των Γιώργου Χατζηθεοδώρου και Πασχάλη Λύρατζη, με την Λαϊκή Συσπείρωση να εκπροσωπείται απο τον επικεφαλής του συνδυασμού Κωνσταντίνο Βογιατζή.

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά:

Απο την παράταξη του νέου Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη “Δύναμη για το Αύριο” θέση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο παίρνουν οι: Λεβέντ Καρά Οσμάν, Ιπποκράτης Καμαρίδης, Σιαμπάν Μπαντάκ, Ιωάννης Ζερενίδης, Σουά Μπεκήρογλου, Ηλίας Ασκαρίδης, Ιωάννης Μπούτος, Απόστολος Ελευθεριάδης, Μανώλης Φανουράκης και Χρυσούλα Δημούδη.

Ενώ απο την πλευρά της αντιπολίτευσης πλέον πέρα απο τον επικεφαλής του “Δήμος Πρότυπο” Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο θέση στο νέο Δ.Σ. θα έχουν οι Στέφανος Ιγιαννίδης, Θωμάς Ηλιάδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Ταρενίδης, Φερντούν Χασάνογλου, Στέλιος Γουναρίδης, Τάσος Θεοδωρίδης, Ματθαίας Σαββίδης και η Ελισάβετ Παυλίδου που κέρδισε την έδρα της Σταυρούπολης.

Απο την παράταξη “Ξάνθη για όλους” θέση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα έχει ο επικεφαλής Σάββας Μελισσόπουλος όπως και οι Παναγιώτης Σταυρακάρας, Τιμούρ Χουσείνογλου, Φάνης Παπαδάκης, Τζενάν Τσαρεκτσή, Τοπ Σινάν, Ειρήνη Χαριτωνίδου και Γιώργος Καλογέρης.

Ενώ απο την παράταξη “Αγάπη για την Ξάνθη μας” πέρα απο τον επικεφαλής Γιάννη Παπαχρόνη το παρών απο την 1η Σεπτέμβρη θα δώσουν και οι Βασίλης Παπαδόπουλος, Δημοσθένης Γεωργιάδης, Μιχάλης Σπανίδης, Χαράλαμπος Διαφωνίδης και ο Αφεντούλης Τσακιρίδης.

Απο την παράταξη “Πολίτες για την Ξάνθη” θέση στο Δ.Σ. παίρνουν ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργος Χατζηθεοδόρου και οι Αριάνα Παπαϊωάννου και Νίκος Ανταμπούφης. Ενώ απο την παράταξη “Νέα Ξάνθη” πέρα απο την επικεφαλής Πασχάλη Λύρατζη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα δώσουν το παρών οι Σοφία Παπά και Κώστας Καφφετζής. Τέλος την έδρα της Λαϊκής Συσπείρωσης παίρνει ο επικεφαλής της παράταξης Κώστας Βογιατζής

Share it