Search

Η έκπληξη που επιφύλασσε η απονομή του Μέγα σε Εμίν Εμίν και Βέρα Παντελίδου!

Μια έκπληξη περίμενε τον Εμίν Εμίν και την Βέρα Παντελίδου μετά την απονομή του Πρωταθλήματος στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.

Οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και οι υπόλοιποι άνθρωποι της διοίκησης φρόντισαν να μην ξεχάσουν δύο ανθρώπους που βοήθησαν τα μέγιστα και την φετινή σεζόν στο στρατόπεδο των γαλανόλευκων. Πρώτα ήταν η σειρά της Βέρας Παντελίδου η οποία για άλλη μια χρονιά ήταν δίπλα στην ομάδα της και μάλιστα πλέον επίσημα. Η κάτοικος του Ιάσμου που χρόνια παρακολουθούσε τους αγώνες του συλλόγου και φέτος έγινε και επίσημα μέλος της διοίκησης, έχοντας πολύτιμη συμβολή σε όλη τη διάρκεια της σεζόν προκειμένου να λειτουργούν στο γήπεδο όλα εύρυθμα, αφού την ευχαρίστησαν άπαντες για όσα πρόσφερε, της δώρισαν μια ανθοδέσμη και μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας.

Και έπειτα ένας άνθρωπος γνωστός για την μεγάλη αγάπη του στην ομάδα του Μέγα. Ο Εμίν Εμίν μπορεί φέτος, επίσημα, να μην βρισκόταν στην διοίκηση του Ιάσμου, ωστόσο προφανώς για τον ίδιο κάτι τέτοιο δεν θα σήμαινε πως δεν θα βοηθούσε όπως μπορούσε και δε θα βρισκόταν κοντά στην ομάδα του. Ο επί σειρά ετών στέλεχος του συλλόγου, που συνέβαλε τα μέγιστα για ακόμα μια φορά και σε αυτή τη προσπάθεια του Μέγα προκειμένου να κατακτήσει και πάλι την κορυφή, με μια προσπάθεια που ξεκίνησε από το 2015, είχε τα γενέθλιά του, με την γαλανόλευκη ομάδα να του ετοιμάζει τούρτα έκπληξη εντός του γηπέδου, με..δώρο τις δύο κούπες της σεζόν!

Share it