Search

Photos: Πρωτιά του Ορφέα Ξάνθης σε φιλικό μίνι τουρνουά με Κ17 Ξάνθης και Ηρακλή Ζυγού

Την ευκαιρία να διοργανώσουν ένα μίνι τουρνουά στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στα Πηγάδια είχαν οι Έφηβοι της Ξάνθης που υποδέχτηκαν τους Ορφέα Ξάνθης και Ηρακλή Ζυγού

Το τουρνουά έγινε σε τρία ημίχρονα με όλες της ομάδες να παίζουν με όλες με τον Ορφέα Ξάνθης να αναδεικνύεται νικητής με 4 βαθμούς με τους παίκτης της Κ17 της Ξάνθης να τερματίζουν δεύτεροι με 3 ενώ τρίτος αναδείχτηκε ο Ηρακλής Ζυγού. Όμως η βαθμολογία και τα αποτελέσματα ήταν το τελευταίο που μετρούσε καθώς αμφότεροι οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παίκτες και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών τους αλλά και των υπο δοκιμή.

Στο πρώτο ματς ο Ορφέας Ξάνθης επικράτησε με 3-1 της επόμενης ομάδας Νέων της Ξάνθης, χάρις τα τέρματα των Πασχαλάκη(2) και Τορομανίδη ενώ για την Κ17 της Ξάνθης μείωσε ο Τσιπούρας. Στο δεύτερο ματς Ορφέας Ξάνθης και Ηρακλής Ζυγού αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 0-0. Ενώ στο τρίτο ματς η ομάδα Εφήβων της Ξάνθης υπο τις οδηγίες του Κώστα Προδρομίτη κέρδισε με 3-0 την ομάδα του Ζυγού χάρις τα τέρματα των Μανίσογλου(2) και Τσιτσεκίδη.

 

Share it