Search

Το καρφωτό και η λογική στο 2.10!

Δεν μας… τρομάζει το μικρό πρόγραμμα της Παρασκευής, αφού βγαίνουν δυνατές επιλογές. Κρατάμε δυο επιλογές στα σημεία και πάμε καρφωτά στη Δανία και με τη λογική στη Ρουμανία.

Μπρόντμπι – Ράντερς

Πήρε τα πάνω της στο κατάλληλο σημείο η Μπρόντμπι. Επιβλήθηκε της Οντένσε με σκορ 2-0 και «σφράγισε» την 4η θέση. Τρίτη σερί νίκη η συγκεκριμένη και τέταρτη στα έξι πρόσφατα, ενώ της έδωσε το εισιτήριο τελικό των πλέι-οφ και την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στο Γιουρόπα Λιγκ. Την ίδια ώρα, η Ράντερς έφτασε με χιτσκοκικό τρόπο ως εδώ. Με γκολ στο 93′ επί της Άαρχους πήρε το 1-1 και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου ματς, «έκλεψε» την πρόκριση. Αυτό ήταν το πέμπτο παιχνίδι που αποφεύγει την ήττα. Βέβαια, η παράδοση με τη σημερινή της αντίπαλο μόνο ευνοϊκή δεν είναι. Βάσει και της έδρας, πάμε με τον άσο.

Ντινάμο Βουκ. Βολουντάρι

Θέλει μόνο νίκη σήμερα η Ντιναμό Βουκουρεστίου για να παραμείνει στο κόλπο της πρωτιάς στα πλέι-άουτ. Έρχεται από την ήττα με σκορ 1-0 στην έδρα της Μποτοσάνι και ενώ χθες ανακοινώθηκε η παραμονή του τεχνικού Μιρτσέα Ρέντνιτς στην τεχνική ηγεσία και τη νέα σεζόν. Την ίδια ώρα, η Βολουντάρι έσωσε την παρτίδα την προηγούμενη αγωνιστική. Επικράτησε με σκορ 2-1 της Χέρμασταντ και εξασφάλισε την παραμονή της και μαθηματικά. Πάμε με ψυχολογία στο αποψινό ματς με τη Ντιναμό, η οποία συν τοις άλλοις έχει να αντιμετωπίσει και τις πολλές της απουσίες. Καλοπληρωμένη η διπλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων, πάμε με το Χ2.

Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος στο foxbet.gr

Share it