Search

Ο κύβος ερρίφθη: Αυτός είναι ο κορυφαίος προπονητής στην Γ’ Εθνική! Δείτε όλους όσους ψηφίστηκαν απο τους αρχηγούς των ομάδων

Οι αρχηγοί αποφάσισαν. Μετά από την ψηφοφορία των αρχηγών των 14 ομάδων που συμμετείχαν φέτος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής (θυμηθείτε εδώ), σας γνωστοποιούμε ότι ο Παύλος Δερμιτζάκης του ΑΟ Καβάλας είναι αυτός που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και αναδεικνύεται κορυφαίος της σεζόν.

Μάλιστα ο Καβαλιώτης τεχνικός αναδείχτηκε μαζικά ως ο coach της χρονιάς συγκεντρώνοντας 36βαθμούς, καθώς απο τους 13 αρχηγούς που μπορούσαν να τον ψηφίσουν οι 10 τον ψήφισαν ως τον κορυφαίο προπονητή ενώ 3 ως τον δεύτερο καλύτερο.

Στην δεύτερη θέση με 22 βαθμούς τερμάτισε ο ξανθιώτης τεχνικός του Νέστου Χρυσούπολης Κυριάκος Κετσιεμενίδης, που ψηφίστηκε απο 3 αρχηγούς ως ο προπονητής της χρονιάς μια και πήρε μια ομάδα όπως ο Νέστος με πολλά ανοιχτά ζητήματα το καλοκαίρι και κατάφερε να φτάσει μια ανάσα απο την άνοδο, 5 τον ανέδειξαν ως δεύτερο καλύτερο ενώ 3 ως τρίτο.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο πρώην τεχνικός του Αετού Ορφανού Δημήτρης Σίτσας με 7 βαθμούς, με 1 παίκτη να τον ψηφίζει ως προπονητή της χρονιάς θεωρώντας πως η καλή του πορεία φάνηκε και απο το γεγονός πως πριν τελειώσει η σαιζόν κλήθηκε στον πάγκο των Τρικάλων στην Football League, 1 αρχηγός τον ψήφισε ως τον δεύτερο καλύτερο προπονητή ενώ 2 ως τρίτο.

Να αναφέρουμε εδώ πως στην τέταρτη θέση ισοβαθμούν τρεις Σερραίου προπονητές με τους Μάκη Κατσαβάκη, Παύλο Δημητρίου και Ηλία Εγγονίδη να ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση με 4 βαθμούς, άξιο αναφοράς πως ο προπονητής του Αλέξανδρου Κιλκίς ψηφίστηκε 4 φορές ενώ οι προπονητές Απόλλων Παραλιμνίου και Πανσερραϊκού 3. Απο 1 φορά ψηφίστηκαν οι Χρήστος Σαμαράς, Γιώργος Δίγκας, Σπύρος Φιλίππου και Αλέξης Ξανθόπουλος

Αξίζει να σημειώσουμε πως υπάρχει έντονο Θρακιώτικο στοιχείο καθώς στους προπονητές που ψηφίστηκαν πέρα απο τον ξανθιώτη τεχνικό του Νέστου Κυριάκο Κετσιεμενίδη υπάρχουν ακόμη ο Αλέξης Ξανθόπουλος του Άρη Αβάτου, ο Γιώργος Δίγκας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης παρότι αμφότεροι πήγα στο φινάλε της σαιζόν, αλλά και ο Χρήστος Σαμαράς της Ασπίδας Ξάνθης

Να τονίσουμε εδώ πως ο κάθε αρχηγός ομάδας ψήφισε 3 προπονητές(χωρίς να μπορεί να ψηφίσει αυτόν της δικής του ομάδας), με την σειρά που εκείνος έκρινε από τον 1ο έως τον 3ο. Ο 1ος έπαιρνε 3 πόντους, ο 2ος 2 και ο 3ος 1 πόντο.

Οι αρχηγοί που κλήθηκαν απο το Sportsaddict.gr να αναδείξουν τους κορυφαίους προπονητές ήταν οι: Γρηγόρης Παπαδόπουλος(ΑΟ Καβάλα), Ανδρέας Μκρτσιάν(Νέστος Χρυσούπολης), Δημήτρης Γκούρτσας(Πανσερραϊκός), Βασίλης Τάκας(Απόλλων Παραλιμνίου), Κώστας Καραγιαννίδης(Αετός Ορφανού), Βασίλης Καραγκιόζης(Ορφέας Ξάνθης), Βασίλης Δόντσος(Άρης Αβάτου), Ηλίας Προβατίδης(Αλέξανδρος Κιλκίς), Γιώργος Κωνσταντάρας(Κεραυνός Πέρνης), Λευτέρης Τζιβανάκης(ΑΕ Καλαμπακίου), Νίκος Γκαϊδατζής(Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Μπάμπης Κυριαζίδης(Ασπίδα Ξάνθης), Γιάννης Τσεμπερίδης(Εθνικός Σιδηροκάστρου), Βαγγέλης Χατζητολούσης(ΠΑΟΚ Κοσμίου)

Πάμε να δούμε αναλυτικά τους 10 προπονητές που επελέγησαν απο τους αρχηγούς:

1. Παύλος Δερμιτζάκης(ΑΟ Καβάλα)  36β.

2. Κυριάκος Κετσιεμενίδης(Νέστος Χρυσούπολης):   22β.

3. Δημήτρης Σίτσας(Αετός Ορφανού):  7β.

4. Μάκης Κατσαβάκης(Αλέξανδρος Κιλκίς): 4β.

-. Παύλος Δημητρίου(Απόλλων Παραλιμνίου):  4β.

-. Ηλίας Εγγονίδης(Πανσερραϊκός):  4β.

7. Χρήστος Σαμαράς(Ασπίδα Ξάνθης):  2β.

-. Γιώργος Δίγκας(Εθνικός Αλεξανδρούπολης):  2β.

-. Σπύρος Φιλίππου(ΑΕ Καλαμπακίου):   2β.

10. Αλέξης Ξανθόπουλος(Άρης Αβάτου):   1β.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

 

Share it