Search

Ο απολογισμός της 10ης αγωνιστικής των play-off και play-out της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 31 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων,  ισοπαλίες και 2 νίκες φιλοξενούμενων ολοκληρώθηκε η δράση για την φετινή σεζόν στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια, ο Αετός Μίσχου την ακολουθεί ως δεύτερος στην Α’ κατηγορία, ενώ Πόντος Κομοτηνής, Ένωση Ασωμάτων και ΑΕ Κομοτηνής, υποβιβάστηκαν, μαθηματικά, στην Γ’ κατηγορία.

Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος νίκες σημείωσαν Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου, Αετός Μίσχου και Κομψάτος Πολυάνθου, ενώ με ευρείες νίκες ολοκλήρωσαν την σεζόν Ατσάλι Αρχοντικών και Πόντος Κομοτηνής.

PLAY-OFF

Κομψάτος Πολυάνθου-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 1-0

Με 1-0 επικράτησε ο Κομψάτος Πολυάνθου του ΠΑΟΚ Κομοτηνής χάρις τέρμα του Χουσεΐν Σαλή και τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ηρακλής Σαπών-Αετός Μίσχου 2-3

Με το διπλό έφυγε ο Μίσχος από τις Σάπες επικρατώντας του Ηρακλή με 2-3. Δύο τέρματα πέτυχε ο Εσδάτ Γιασάρ και ένα ο Μουσταφά Ισμαήλ για τους φιλοξενούμενους, ενώ Δημόπουλος και Γιακιμίδης ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων. Αναλυτικό ρεπορτάζ για την επάνοδο του Μίσχου ΕΔΩ!

Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου-ΑΣ Αγιοχωρίου 7-1

Με 7-1 επικράτησε η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου του Αγιοχωρίου, πριν την απονομή του τίτλου της πρωταθλήτριας για την φετινή σεζόν. Δύο τέρματα πέτυχε ο Καραγιαννίδης και από ένα οι Παγκοζίδης Η., Κυπριανού, Ξενοδοχίδης Η. και Νικολάου για τους πρωταθλητές. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

PLAY-OUT

Ατσάλι Αρχοντικών-ΑΕ Κομοτηνής 7-1

Με 7-1 επικράτησε το Ατσάλι Αρχοντικών της ΑΕ Κομοτηνής. Από δύο τέρματα σημείωσαν οι Γατζάλ Αλή και Χατζή Ρετζέπ και από ένα οι Αρήφ Ονούρ, Κουρτ Βεϊσέλ και Χοτζάογλου Ιρφάν για τους γηπεδούχους ενώ ο Μπαϊμπουρντής σκόραρε για τους φιλοξενούμενους.

ΑΟ Αρσακείου-Πόντος Κομοτηνής 1-8

Με 1-8 κέρδισε ο Πόντος Κομοτηνής το Αρσάκειο. Χατ τρικ πέτυχε ο Παπαδόπουλος, δύο τέρματα πέτυχε ο Μουταφίδης και από ένα σκόραραν οι Ζουρνατζίδης, Ματσίκας και Αμοιρόπουλος, ενώ ο Χριστοφορίδης πέτυχε το μοναδικό γκολ του Αρσακείου.

Ρεπό: Ένωση Ασωμάτων

Θυμηθείτε την τελική βαθμολογία των play-off και play-out.

Share it