Search

Οι αρχηγοί αποφάσισαν: Αυτοί είναι οι κορυφαίοι προπονητές της Γ’ Εθνικής!

Ακόμη μία αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και με την αναδιάρθρωση να είναι προ των πυλών αναμένονται διαφοροποιήσεις στις κατηγορίες.

Το Sportsaddict.gr συνεχίζει να δείχνει γιατί θεωρείται και είναι η κορυφαία Αθλητική ιστοσελίδα στην ΑΜ-Θ, και έτσι μετά την ΕΠΣ Ξάνθης και την ΕΠΣ Έβρου προχωρά σε μια νέα ενδιαφέρουσα έρευνα-γκάλοπ ζητώντας απο τους 14 αρχηγούς του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής να ψηφίσουν και να αναδείξουν τους κορυφαίους προπονητές του φετινού πρωταθλήματος. Άλλωστε κακά τα ψέμματα καλύτερος κριτής των προπονητών απο τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές τους και δη αυτούς που έχουν επιλεγεί ως αρχηγοί δεν υπάρχει.

Ο κάθε αρχηγός ομάδας ψήφισε 3 προπονητές(χωρίς να μπορεί να ψηφίσει αυτόν της δικής του ομάδας), με την σειρά που εκείνος έκρινε από τον 1ο έως τον 3ο. Ο 1ος έπαιρνε 3 πόντους, ο 2ος 2 και ο 3ος 1 πόντο. Μετά από το άθροισμα των ψήφων προέκυψε ότι οι 3 κορυφαίοι για τη φετινή σεζόν στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής είναι οι(με αλφαβητική σειρά και όχι τελικό αποτέλεσμα): Παύλος Δερμιτζάκης(ΑΟ Καβάλα), Κυριάκος Κετσιεμενίδης(Νέστος Χρυσούπολης και ο Δημήτρης Σίτσας(Αετός Ορφανού)

Σε επόμενη ανάρτηση θα ανακοινωθεί ποιος από τους παραπάνω συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, αλλά και ποιοι άλλοι προπονητές ψηφίστηκαν.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Share it