Search

Επέστρεψε στον πάγκο του Ερμή Μάνδρας ο Γιάννης Αλεξιάδης!

Το φινάλε του πρωταθλήματος που βρήκε τον Ερμή να εξασφαλίζει την παρουσία του στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, έφερε την διοίκηση του συλλόγου μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Απο τις πλέον σημαντικές είναι η παραμονή στα διοικητικά της ομάδας του Κώστα Μπαμπαρόπουλου και η απόφαση να γίνουν προσεγμένες κινήσεις. Για να γίνει το τελευταίο φυσικά χρειάζεται και ένας αξιόλογος προπονητής, και η απόφαση ήταν να δοθούν ξανά τα κλειδιά σε έναν άνθρωπο που γνωρίζουν απόλυτα καλά, και έτσι μετά απο συζήτηση των δύο πλευρών Ερμής Μάνδρας και Γιάννης Αλεξιάδης αποφάσισαν να ξανασυνεργαστούν

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Αλεξιάδης είχε αναλάβει στις 5 Ιανουαρίου του 2018 οπού έμεινε μέχρι της 4 Μαρτίου οπού είχε αποχωρήσει πολύ φιλικά απο την ομάδα. Με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου και αφού όλα πήγαν καλά η διοίκηση του συλλόγου εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στον Γιάννη Αλεξιάδη καταφέρνοντας να τον πείσει πως υπάρχει πλάνο για τη νέα χρονιά, καταφέρνοντας έτσι να τον πείσουν και έτσι ξεκινά εκ νέου η συνεργασία των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Ο Ερμής Μάνδρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-20 με τον Προπονητή Κύριο Γιάννη Αλεξιάδη.
Ξεκινάει νωρίς ο προγραμματισμός για μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά!

Share it